- 1 Haziran 2015
- 146
- 33
- 28
Arkadaslar merhaba ben 1 yildir evliyim polikistik over im hic korunmadm ve 1 yldan sonra bu ay hamile kalabildim catlatma ignesi kullanmistik hic umudum yoktu tabi adetim gecikti ignedendir diye dusundum pek umursamadm ama 4. Gunu icime kurt dustu test yaptirmak istedim kan testinde negatif cikti 8. Gun idrar testi yaptm iki defa onlardada negatif cikti umudumu hepten yitirdim ama adetm yine gelmedi 10. Gun doktora gittim ultrasonla alttan bakti kese gorunmuyo gebelik yok ama milyonda bir de olsa oluyor bi kan verelm bakalim belki cikar dedi eve gittim 3 saat sonra doktorum aradi bende tabi negatif degilmi dedim hayir pozitif dedi havalara uctum ve ucmamla inmem bir oldu cunku 2 saat sonra adet oldum doktorumu aradim progestan alin dedi ictim ama malesef etkisi olmadi kimyasal gebelikmis ve dusukle sonuclandi bi kere daha konu actm ama yazan olmadi birde burdan acmak istedim benm gibi kimyasal gebelik geciren var mi varsa daha sonra hemen hamile kalabildinizmi yada ne gibi testler yaptiniz ayrintili bilgilendirirseniz sevinirim