Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzuumm sende bendensin 5 defa düşük yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Tüm tahliller genetik araştırmalar yapıldı sorun bulunamadı ve çare tüp bebek oldu. ALLAH'a binlerce şükür ki bu sayede hamile kaldım ve şuan gün sayıyorum. Maddi durumun yeterliyse özelde yada durum elveemiyorsa devlet hastanesinde tedavine başlamanı tavsiye ederim. Zaman o kadar değerli ki, kararsızlıkla geçen günler ömrümüzden çalıyor.Merhaba kızlar o kadar çok kimyasal gebelik geçirdim ki yardımcı olun lütfen tekrarını yaşamak istemiyorum
Sağol canım. Allahım hayırlsıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere olsun inşallah.Tüp bebekte bile kimyasal gebelik yaşayanlar var Ama. Sen hiç kan sulandırıcı iğne oldun mu canım? Yada kanda pıhtılaşma felan çıktı mı? Bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ısrarım üzerine iğne yazdırdım doktora ve şu günlerde kullanıyorum bakalım henüz hamile değilimAh kuzuumm sende bendensin 5 defa düşük yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Tüm tahliller genetik araştırmalar yapıldı sorun bulunamadı ve çare tüp bebek oldu. ALLAH'a binlerce şükür ki bu sayede hamile kaldım ve şuan gün sayıyorum. Maddi durumun yeterliyse özelde yada durum elveemiyorsa devlet hastanesinde tedavine başlamanı tavsiye ederim. Zaman o kadar değerli ki, kararsızlıkla geçen günler ömrümüzden çalıyor.
Canım senin hangi genlerde vardı pıhtılaşma? Bilmediğimden soruyorum neden tüp Bebek? Zaten hamile kalıyorsun yani pıhtılaşma dan olmayacaksa top bebekte yine kimyasal olmaz mıydı? Acaba o kullandığın takviyeleri tup bebekten once kullansaydin yöne sağlıklı olur muydu? Kafam baya karıştı3 düşüğümde coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım ama yine de düşük oldu. Tüp bebek tedavisi sürecinde coraspin previt balık yağı ve iyotlu folik asit kullandım. Transfer öncesinde 2 hafta ve sonrasında 3 ay estrofem, crinone jel coraspin ve claxane iğne kullandım. Bende de kanama pıhtılaşma hastalığı vardı. 3 aydan sonra hepsini kesti doktorum.
Canım senin hangi genlerde vardı pıhtılaşma? Bilmediğimden soruyorum neden tüp Bebek? Zaten hamile kalıyorsun yani pıhtılaşma dan olmayacaksa top bebekte yine kimyasal olmaz mıydı? Acaba o kullandığın takviyeleri tup bebekten once kullansaydin yöne sağlıklı olur muydu? Kafam baya karıştı3 düşüğümde coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım ama yine de düşük oldu. Tüp bebek tedavisi sürecinde coraspin previt balık yağı ve iyotlu folik asit kullandım. Transfer öncesinde 2 hafta ve sonrasında 3 ay estrofem, crinone jel coraspin ve claxane iğne kullandım. Bende de kanama pıhtılaşma hastalığı vardı. 3 aydan sonra hepsini kesti doktorum.
Ahh canım ah bi bulabilsem öyle bi doktorOluşan embriyolardan biyopsi gönderildi ve bizim döllenen yumurtalarda hasar oluştuğu düşiklerimin sebebininde bu olduğu anlaşıldı. Sağlıklı embriyo yerleştirildi sonuç pozitif gelişti. Benim bir arkadaşımında tüp bebek transferi sonrası kimyasal gebelik gelişti ondan biyopsi göndermemiş hekimi daha sonra 5 embriyosundan biyopsi gönderildi ve embriyoların sağlıksız olduğu kimyasal gebeliğin neden olduğu anlaşıldı. Tavsiyem işimin ehli olan yerlere emanet et kendini
Bide kimyasal gebelikte embriyo oluşuyor mu? Ben oluşmuyor dye bliyordumOluşan embriyolardan biyopsi gönderildi ve bizim döllenen yumurtalarda hasar oluştuğu düşiklerimin sebebininde bu olduğu anlaşıldı. Sağlıklı embriyo yerleştirildi sonuç pozitif gelişti. Benim bir arkadaşımında tüp bebek transferi sonrası kimyasal gebelik gelişti ondan biyopsi göndermemiş hekimi daha sonra 5 embriyosundan biyopsi gönderildi ve embriyoların sağlıksız olduğu kimyasal gebeliğin neden olduğu anlaşıldı. Tavsiyem işimin ehli olan yerlere emanet et kendini
Ah cnm benim gibisin sende. 4 kez oldu benim sonuncu beta bi düşüp bi artınca dış gebelik olabilir diye igne oldum. Korunma süresindeyim ne yapcagımı şaşırdım. Kaç yıl oldu. Senin hep kimyasalmı. Kaça çıkıyo değerlerinPardon canım embriyo oluşuyorda tutunamıyordu karıştırdım bian. O kdar üzülüyorum ki 5 kez düşük yaşadım![]()
Rabbim büyük bizde anne olcaz inşallah :) 1 boş gebelikti sanırım 5 haftalıktı kese göründü ebek göründü mü görünmedi mi doktor emin olamadı ve şiddetli kramplarla düşük yaptım. düşük önleyici ilaç kullanıyordum o sırada. Ben düşük yapcam ilaç düşmeyi zorlaştırıyor derken çok sancım var diye kürtaj oldum mecbur. Diğer 4ü kimyasal en fazla 580 e çıktı değerim sonra hızlıca düştü 3 kimyasalda. 4. Kimyasalda ise coraspin kullanmamo söyledi doktor ısrar ettim iğne vermedi coraspin yeter dedi son gbeliğimi çok erken öğrendim kontrole gittiğimde meğer gebelik başlamış değerim 6.90 dı 2 kat arta arta 70 e kadar çıktı sonra leke geldi adet günümden 8 gün sonra değer durdu bu seferde düşmek bilmedi korktum 20 günde 1 değer anca düştü doktor biraz daha bekleyelim yoksa iğne yapcaz dedi şükür 65-70 günde sıfırladı. Sonra başka doktora gittim rica ettim durumu anlattım aban iğne yazdı 4000 lik ve şimdiden itibaren kullanacaksın dedi. Şimdilik iğne kullanıyorum. Bakalım inşallah şifa veriri rabbim iğne vesilesiyle. Sen neler yapıyorsun canım şuan?Ah cnm benim gibisin sende. 4 kez oldu benim sonuncu beta bi düşüp bi artınca dış gebelik olabilir diye igne oldum. Korunma süresindeyim ne yapcagımı şaşırdım. Kaç yıl oldu. Senin hep kimyasalmı. Kaça çıkıyo değerlerin
Anin canım inşallah iğneye rapmen inşallah yine aynı şeyi yaşamam yaBenim benzer oluyor genellikle 400 lere kadar çıkıyor sonra 1 ayda sonlanıyordu. Sonuncuda aynı oldu 90 a düştü sonra tekrar artıp 400 e geldi tüpte şüpheli bi odak var gibi dediler ve riske atmamak için iğne oldum. 15 gün önce sıfırlandı deger. Bu arada sonuncuyu bende çok erken ögrendim hemen igne aspirin başlandı ama aynı son.adet olunca rahim filmi çektireceğim bakalım. Sürekli okuyorum forumda Bizim gibi olup sonradan sağlıklı bebişi olanlar var inşallah bizede nasip olur
Gebe oldugumu öğrenince 10 gün falan kullandım iğne işi çok zor gebe kalmadan başlamışsın Allah kolaylık versin. Genelde öncesinde sadece aspirin yeterli ama sen bilirsin. Çok ağır pıhtılaşma bozuklugumuz yok çok şükürAnin canım inşallah iğneye rapmen inşallah yine aynı şeyi yaşamam ya![]()
Aynen canım allaha şükür ama bi kaç arkadaşta söylemişti gebe olduğumu öğrenince iğne kullandım ama hep geç kaldık o yüzden gebelik öncesi iğneye başladım şükür sağlıklı bi şekilde gebeliğim devam ediyor diyen arkadaşlar vardı ben adet bittikten hemen sonra başlıyorum kullanmaya şükür alıştım her akşam yapıyorum ağrı morarma şişlik allaha şükür yapmadı kullanıyorum bakalım şifa allahtanGebe oldugumu öğrenince 10 gün falan kullandım iğne işi çok zor gebe kalmadan başlamışsın Allah kolaylık versin. Genelde öncesinde sadece aspirin yeterli ama sen bilirsin. Çok ağır pıhtılaşma bozuklugumuz yok çok şükür