Kimyasal gebelik hakkinda

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.296
10.957
208
Arkadaslar iyi aksamlar mune lutfen konu bir sure burada kalabilirmi gebelik hamilelik bolumden cok cevap alamadim.
Hanimlar ust uste ikinci kimyasal gebeligimi yasadim doktorlar cok normal görüyorlar.ben basima gelene kadar hic kimseden duymamistim bu kimyasali.doktorlar suan arastirmaya gerek yok adetle atildigi icin bir cok kadin yasiyor bu durumu ama bilmiyorlar dedi. Ben merak ediyorum basina gelipte care bulan varmi yada şu sebepten olur diyen varmi acaba.

Benim de ilk gebeliğim o şekilde olmuştu. Ben de çok korkmuştum ama korkulacak bir şey değil gerçekten. Hani o ay jinekologa gitmemiş olsam hamile olduğumu bilemezdim bile. Sadece adet gecikmesi der geçerdim. Çok normal, her kadının başına gelebilecek bir durum.

Benim de ilk gebeliğim o şekilde olmuştu. Ben de çok korkmuştum ama korkulacak bir şey değil gerçekten. Hani o ay jinekologa gitmemiş olsam hamile olduğumu bilemezdim bile. Sadece adet gecikmesi der geçerdim. Çok normal, her kadının başına gelebilecek bir durum.
Ama iki defa oldu cok korkuyorum uzulmekten ziyade ucte olurmu. Habi bir sebebi olmali neden tutunamiyor diye acaba.

Ama iki defa oldu cok korkuyorum uzulmekten ziyade ucte olurmu. Habi bir sebebi olmali neden tutunamiyor diye acaba.
Eğer sağlıksız bir embriyo ise tutunamıyor ve bu aslında iyi bir şey. Korkmayın, henüz iki kez olmuş, devam ederse tekrar doktora görünürsünüz. Ciddi bir durum olsaydı doktorlar da şimdiden harekete geçerdi. Biraz içinizi ferah tutmakta fayda var.

Sağlıksız embriyolar tutunmaz, bu iyi bir şey. Benim 10dan fazla olmuştur. Sonra sağlıklı çocuklarım oldu. Endişelenmenize gerek yok.

Arkadaslar iyi aksamlar mune lutfen konu bir sure burada kalabilirmi gebelik hamilelik bolumden cok cevap alamadim.
Hanimlar ust uste ikinci kimyasal gebeligimi yasadim doktorlar cok normal görüyorlar.ben basima gelene kadar hic kimseden duymamistim bu kimyasali.doktorlar suan arastirmaya gerek yok adetle atildigi icin bir cok kadin yasiyor bu durumu ama bilmiyorlar dedi. Ben merak ediyorum basina gelipte care bulan varmi yada şu sebepten olur diyen varmi acaba.
Merhaba. Bende maalesef 3 defa kimyasal gebelik yaşadım. Genetik bölümünde kan pıhtılaşması ve kromozom için kan verdim.
Kromozomda şükür sıkıntı yok ama kan pıhtılaşması çıktı.
Kan pıhtılaşması kimyasal ya da düşüklerin sebebi olabiliyormuş. Doktorum kesin sebebi budur diyemem ama hamile kaldığında iğne kullanmaya başlamalısın dedi. Ayrıca folik asit ve bir çok vitamin önerdi.
Size tavsiyem bence sizde baktırın kan pıhtılaşması olup olmadığına.

Ben kan testi vererek ölçüm yaptırmamıştım 8 gün geçti adet gecikmem oldu . Bu sürede 2 kez pembe lekelenmem olmuştu.

Ben kan testi vererek ölçüm yaptırmamıştım 8 gün geçti adet gecikmem oldu . Bu sürede 2 kez pembe lekelenmem olmuştu.
Yani bilemiyorum bunu kan vererek anlayabilirsiniz. Gebelikten ötürü de gecikme olmuş olabilir ya da başka bi sebepten. O yüzden önce kan verin değerinize baktırın ve doktora gidin bence.

Bnımde 3 kez üst üste 2şer ay arayla kımyasallarım var
Yaşımdan dolayı gebetik teste gttik
Pıhtılaşma cıktı
İğne kullanıyorum şuan
Son kımyasaldan hemn sonra, adet olmadan yıne hamile kaldım
Ama doktorlar kımyasallarımın sebebini pıhtılaşmaya baglamıyolar
Saglıksız yumurtaya bagladılar

Üzülmeyin bn hiçbısey yapmadan saglıklı gebe kaldım
Sizde eminim vitamin ve takvıyelerle sağlıklı hamiş kalacaksınız

Back
X