Kimyasal gebelik hakkında

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
2.5 senelik bebek denemelerinin sonundaa ilk defa bu ay kimyasal gebelik yaşadıgımı düsünüyorum...
Regle 5 kala idrar testinde hayalet cizgi vardi ve 2 kalaya kadar o cizgi testimde vardi. Neyse ben 2 gun erken regl oldum ve agrili olur normalde ilk gun agrim olmadi ne olur ne olmaz diye agri kesici ictim 2.ci gun agrm olmadi ben yine ictim kanamamda vardi. Sonra ki gun kanamam azaldi ilac icmedim ve bugun 4.gun...
Şaşirdigim nokta kanamam var evet ama her ayki gibi 2 ve 3 gun pihti seklinde gelen adetimi olmadim Hic pihti gelmedi.

Kimyasal yasayan bayanlar sizdede boyle adette degisiklikler oldumu ?

Sanirim bn suan yasiyorum umarim oyle degldr bu gun doktor randevum var bklm hayirlisi

Saglik ocagindan geliyorum o kadar sinirlendim ki...!!!
Aile hekimim izne ayrilmiş. Bunca zamandir kimliksiz gittgm saglik ocagina kimlik istediler eve geldim kimlik aldim bu seferde doktor kan tahlini sali persembe aliyoruz dediiiii....! Iyice ayar oldum. Siz ne yaşiyorsunuz ?

2.5 senelik bebek denemelerinin sonundaa ilk defa bu ay kimyasal gebelik yaşadıgımı düsünüyorum...
Regle 5 kala idrar testinde hayalet cizgi vardi ve 2 kalaya kadar o cizgi testimde vardi. Neyse ben 2 gun erken regl oldum ve agrili olur normalde ilk gun agrim olmadi ne olur ne olmaz diye agri kesici ictim 2.ci gun agrm olmadi ben yine ictim kanamamda vardi. Sonra ki gun kanamam azaldi ilac icmedim ve bugun 4.gun...
Şaşirdigim nokta kanamam var evet ama her ayki gibi 2 ve 3 gun pihti seklinde gelen adetimi olmadim Hic pihti gelmedi.

Kimyasal yasayan bayanlar sizdede boyle adette degisiklikler oldumu ?
PEKİ NERDEN BİLİYORSUNUZ KİMYASAL GEBELİK YAŞADIĞINIZI? BİRDE AĞRI KESİCİ İÇMESEYDİNİZ KEŞKE

Saglik ocagindan geliyorum o kadar sinirlendim ki...!!!
Aile hekimim izne ayrilmiş. Bunca zamandir kimliksiz gittgm saglik ocagina kimlik istediler eve geldim kimlik aldim bu seferde doktor kan tahlini sali persembe aliyoruz dediiiii....! Iyice ayar oldum. Siz ne yaşiyorsunuz ?
Ben adetime 5 gun kala kahve leke geldi test yaptm iki tane pozitif ve hamilelik belirtilerim cok cnm 1 gun gecti agrisiz bi sekilde kanama var dunden beri oyle adet gibi degil ama var agrim sizim yok bu gun biraz belimde var az ama dun kan verdm bu gun sonuc alcm

Back
X