- 21 Kasım 2022
- 116
- 21
- 28
- 29
- Konu Sahibi mayisinannesi
Değerim iki gün önce 15’ti bugün 12’ye düşmüş. Kimyasal gebelik midir bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef evet...Değerim iki gün önce 15’ti bugün 12’ye düşmüş. Kimyasal gebelik midir bu
Evet. Birini pazar birini bugün yaptım. Değer düşmüş. Zaten ben kaset testte pozitif gördüğüm günün diğer günü tekrar kaset yaptım çizgim çok silinmişti ama kahve su vs içtim diye avutmuştum kendimi. Meğerse değer düşmüşTestleri aynı hastanede mi yaptırdınız?
kimyasal gebelik sanırım. Sıkmayın canınızı en doğru zamanda gelecek bebişinizEvet. Birini pazar birini bugün yaptım. Değer düşmüş. Zaten ben kaset testte pozitif gördüğüm günün diğer günü tekrar kaset yaptım çizgim çok silinmişti ama kahve su vs içtim diye avutmuştum kendimi. Meğerse değer düşmüş
İnşallah teşekkür ederimkimyasal gebelik sanırım. Sıkmayın canınızı en doğru zamanda gelecek bebişiniz![]()
Evet canım 2 defa bende geçirdim azalması değil yükselmesi lazımmış inşallah hepimizin bebeği olur
Uzerinden zaman gecmis ama durumunuz ne oldu vende suan ayni durumdayim kafam cok karışık degerim dusuyor ama kanama yada sancimda yokDeğerim iki gün önce 15’ti bugün 12’ye düşmüş. Kimyasal gebelik midir bu
Ben de kimyasal gebelik geçirdiğim değer düşüklüğünü öğrendiğimizde herhangi bir ağrı ya da kanama yoktu. 3 gün sonra birden ve çok şekilde kanamam oldu. Sonra kesinleşti zaten artık. Üzgünüm ama sizin de öyle olurUzerinden zaman gecmis ama durumunuz ne oldu vende suan ayni durumdayim kafam cok karışık degerim dusuyor ama kanama yada sancimda yok![]()
Ben de kimyasal gebelik geçirdiğim değer düşüklüğünü öğrendiğimizde herhangi bir ağrı ya da kanama yoktu. 3 gün sonra birden ve çok şekilde kanamam oldu. Sonra kesinleşti zaten artık. Üzgünüm ama sizin de öyle olur
Maalesef ama geçiyor hepsi bi şekildehayırlısı olsun boyle beklemek cok daha zormus tesekkur ederim cvp icin sizin adinizada cok üzüldüm
Selam. Ben adet olmuştum birkaç gün sonra. Sizde durum nedirUzerinden zaman gecmis ama durumunuz ne oldu vende suan ayni durumdayim kafam cok karışık degerim dusuyor ama kanama yada sancimda yok![]()