• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi bı bakar mısınız

emine2312

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
7
1
1
33
Arkadaşlar test yapmıştım hafif silik çıkmıştı dün öğlen yapmıştım ilk idrarla da değil.ama bu sabah bı de ilk idrarla bakayım dedim çizgi daha da açıldı kimyasal gebelik mi sizce daha da koyu olmasi gerekiyor dimi

Arkadaşlar test yapmıştım hafif silik çıkmıştı dün öğlen yapmıştım ilk idrarla da değil.ama bu sabah bı de ilk idrarla bakayım dedim çizgi daha da açıldı kimyasal gebelik mi sizce daha da koyu olmasi gerekiyor dimi
Giderek koyulaşması lazım

1000044852.webp

Giderek koyulaşması lazım ama idrar testine güvenilmez bu konuda bence. En net şeyi beta belirler

Benimde böyle olmuştu çok korkmuştum şuan 7. Haftamdayiim
Hala adet olmadım Perşembe ye kadar beklicem yine olmazsam tekrar test yapaym diyorum. Çok tuhaf bı durum sizin nasıl oldu acaba ilk daha mi koyu çıktı aslında ilk yaptığımı öğlen yapmıştım ikinci olan ilk idrar anlamadım daha koyu çıkması gerekiyordu

Hala adet olmadım Perşembe ye kadar beklicem yine olmazsam tekrar test yapaym diyorum. Çok tuhaf bı durum sizin nasıl oldu acaba ilk daha mi koyu çıktı aslında ilk yaptığımı öğlen yapmıştım ikinci olan ilk idrar anlamadım daha koyu çıkması gerekiyordu
Benimde öyle çıktı 2.si koyulasmadi foto ekleyebilirim

Giderek rengi açılıyorsa kimyasal olabilir. Ama test hatalı da olabilir. Bende emin olmak adına kan verin. Umarım kimyasal değildir 🌸

Back
X