Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giderek koyulaşması lazımArkadaşlar test yapmıştım hafif silik çıkmıştı dün öğlen yapmıştım ilk idrarla da değil.ama bu sabah bı de ilk idrarla bakayım dedim çizgi daha da açıldı kimyasal gebelik mi sizce daha da koyu olmasi gerekiyor dimi
Resim attım bakar mısınızGiderek koyulaşması lazım
Benimde böyle olmuştu çok korkmuştum şuan 7. HaftamdayiimResim attım bakar mısınız
Hala adet olmadım Perşembe ye kadar beklicem yine olmazsam tekrar test yapaym diyorum. Çok tuhaf bı durum sizin nasıl oldu acaba ilk daha mi koyu çıktı aslında ilk yaptığımı öğlen yapmıştım ikinci olan ilk idrar anlamadım daha koyu çıkması gerekiyorduBenimde böyle olmuştu çok korkmuştum şuan 7. Haftamdayiim
Benimde öyle çıktı 2.si koyulasmadi foto ekleyebilirimHala adet olmadım Perşembe ye kadar beklicem yine olmazsam tekrar test yapaym diyorum. Çok tuhaf bı durum sizin nasıl oldu acaba ilk daha mi koyu çıktı aslında ilk yaptığımı öğlen yapmıştım ikinci olan ilk idrar anlamadım daha koyu çıkması gerekiyordu
Rica etsem merak ettim atar mısınızBenimde öyle çıktı 2.si koyulasmadi foto ekleyebilirim
Giderek rengi açılıyorsa kimyasal olabilir. Ama test hatalı da olabilir. Bende emin olmak adına kan verin. Umarım kimyasal değildirArkadaşlar test yapmıştım hafif silik çıkmıştı dün öğlen yapmıştım ilk idrarla da değil.ama bu sabah bı de ilk idrarla bakayım dedim çizgi daha da açıldı kimyasal gebelik mi sizce daha da koyu olmasi gerekiyor dimi
İlk yaptığım ve sonra yaptığımRica etsem merak ettim atar mısınız