Kimyasal gebelik mi bı bakar mısınız

emine2312

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
7
1
1
33
Arkadaşlar test yapmıştım hafif silik çıkmıştı dün öğlen yapmıştım ilk idrarla da değil.ama bu sabah bı de ilk idrarla bakayım dedim çizgi daha da açıldı kimyasal gebelik mi sizce daha da koyu olmasi gerekiyor dimi

Giderek koyulaşması lazım

Giderek koyulaşması lazım ama idrar testine güvenilmez bu konuda bence. En net şeyi beta belirler

Benimde böyle olmuştu çok korkmuştum şuan 7. Haftamdayiim
Hala adet olmadım Perşembe ye kadar beklicem yine olmazsam tekrar test yapaym diyorum. Çok tuhaf bı durum sizin nasıl oldu acaba ilk daha mi koyu çıktı aslında ilk yaptığımı öğlen yapmıştım ikinci olan ilk idrar anlamadım daha koyu çıkması gerekiyordu

Benimde öyle çıktı 2.si koyulasmadi foto ekleyebilirim

Giderek rengi açılıyorsa kimyasal olabilir. Ama test hatalı da olabilir. Bende emin olmak adına kan verin. Umarım kimyasal değildir

Sizlere bir konuda danışmak ve benzer durumu yaşamış arkadaşlardan destek almak istiyorum. Evliyim ve son adet tarihim 7 Mayıs 2025. Bugün 13 Haziran ve yaklaşık 38 gündür adet görmüyorum. Korunmasız birlikteliğimiz oldu. 10 Haziran akşamı evde gebelik testi yaptım, sonuç negatifti. Ertesi sabah, yani 11 Haziran’da tekrar test yaptım, yine negatif çıktı. PCOS ya da troid sorunum bugüne kadar hiç olmadı. Benzer durumu yaşayan ya da bilgisi olan kişilerden yorumlarını rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…