Kimyasal gebelik mi 😔

Ortan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
226
90
48
34
Beta 6.3 olup da 2 gün sonra 5.3 olan var mı
Kimyasal gebelik mi oluyor
Kimyasal gebelik se neden ağrım yok kafam çok karışık yada sonra yükselme ihtimali var mı böyle yaşayan var mı

Beta 6.3 olup da 2 gün sonra 5.3 olan var mı
Kimyasal gebelik mi oluyor
Kimyasal gebelik se neden ağrım yok kafam çok karışık yada sonra yükselme ihtimali var mı böyle yaşayan var mı
Normali iki günde bir yüzde elli artış..düşüş olunca tekrar yükselmesi zor..ben adettim 3 gün geçmişti kanda 118 değerle öğrendim gebe olduğumu beş gün sonra yoğun kanamam başlamıştı değerim 20 lere gerilemisti doktor kimyasal düşük dedi..tekrar gebe kalabilirsiniz ama bı sorun yok ..hatta doktorlar sonrasında korunmaya bile gerek görmüyor..bı ümit inşallah yukselir tabi ama bana göre zor..hakkınızda hayırlısı insallah

Bilmiyorum Çarşamba günü kadın doğuma gidecem 2 günüm var o zaman net birşey söyler ben yükselir diye ümit ettim ama olmadı galiba . bunu öğrendiğim günden beri hafif kasik ağrısı dışında bir ağrım yok peki sizin ağrınız oldu mu ?

Benim ilk sonucumdan sonra aradan beş gün geçti dedim ya o sabah bı kasik ağrısı başlamıştı bıkac saate yoğunlaştı ve kanama başladı ..haftasonuydu ve hatta pazartesi doktora randevum vardı ilk kontrole gitmek için.ama ağrı ve kanama başlayınca acile gittik haftasonu betaya baktılar direk kimyasal düşük dediler.pazartesi yinede gittim doktora o da tekrar beta istemişti 5 kusur biseydi tam hatırlamıyorum ..o da aynısını dedi kimyasal düşük yapmışsın..yani benimde birden başladı...doktorunuzla görüşün tabi en iyi değerlendirmeyi o yapar ..herşeyde bı hayır vardir

Teşekkür ederim artık hakkımda hayırlısı olsun zor bir durum olsa da yapacak birşey yok hepimiz sağlıklı olması isteriz kimyasal gebelikse kendiliğinden normale dönmesini bekleyecem

Aynen zaten bu kimyasal gebelikte döllenme oluyormuş fakat embiriyoyu donusemeden sagliksiz olduğu için vücut onu atıyormuş...çok ta ümitsiz konuşmak istemiyorum bi bakarsınız yükselmiş görünür ben sadece kendi tecrübelerime dayanarak yorum yapabiliyorum..herşeyin başı sağlık neolursa olsun sagliklisini isteyin Allah'tan ...en kısa sürede bebeğiniz olur ve kucağınıza alırsınız insallah

Aynen teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Merhaba ben de kimyasal gebelik geçiriyorum şuan. Sizin kaç gün sürdü değerinizin sıfırlanması ve kanamanın bitmesi?

Merhaba ben de kimyasal gebelik geçiriyorum şuan. Sizin kaç gün sürdü değerinizin sıfırlanması ve kanamanın bitmesi?
Benim bir haftada sıfırlanmışti zaten kimyasalda fazla yükselmiyor değerler o yüzden..çok geçmiş olsun

Benim bir haftada sıfırlanmışti zaten kimyasalda fazla yükselmiyor değerler o yüzden..çok geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum Benim değerim 156 ydı 2 gün sonra 64 oldu. Pazartesi yine kan vericem bakalım kaç olacak inşallah kendi kendine sıfırlanır temizlenir. Kanamanız kaç gün sürmüştü peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…