Kimyasal gebelik mi sizce?

Minikyuvam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
12
4
1
23
Merhaba arkadaşlar ben 3 Mart da bir post açmıştım yerleşme kanaması ile ilgili ve lekelenmem çok olunca 9 Mart da kan testi yaptırdım sağlık ocağında beta değerim 72.75 çıkmıştı ve bugün ben kendi doktoruma gittim beta degerime tekrar bakıldı ama 126 çıktı normalde doktorum 1200 ile 1500 arası bir değer çıkması lazım dedi salı günü gel tekrar kan testi yapalım dedi ama 6 gün adet gecikmem var doktorum gebelik artışı değil ama dedi yinede son birkez kan testi verelim dedi sizce kimyasal gebelik mi başına daha önce böyle gelen varmı ? Deneyimlerinizi paylaşirmisiniz acaba ?? Şimdi den çok teşekkür ederim 😍❤️

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben 3 Mart da bir post açmıştım yerleşme kanaması ile ilgili ve lekelenmem çok olunca 9 Mart da kan testi yaptırdım sağlık ocağında beta değerim 72.75 çıkmıştı ve bugün ben kendi doktoruma gittim beta degerime tekrar bakıldı ama 216 çıktı normalde doktorum 1200 ile 1500 arası bir değer çıkması lazım dedi salı günü gel tekrar kan testi yapalım dedi ama 6 gün adet gecikmem var doktorum gebelik artışı değil ama dedi yinede son birkez kan testi verelim dedi sizce kimyasal gebelik mi başına daha önce böyle gelen varmı ? Deneyimlerinizi paylaşirmisiniz acaba ?? Şimdi den çok teşekkür ederim 😍❤️
Canm baya üzerinden 9 gün geçmiş ilk kanı 9 Mart'ta verdin 72 çıktı sonrakini bugün verdin 216 çıktı demi yanlış anlamadım.

Pardon özür dilerim post yazdigimda 126 yerine 216 yazmışım yani degerim 126 çıktı
Sorun değil kuzum doktorunda dediği gibi değer çok düşük ama kimyasal mi dersin şimdiden bişey demek için çok erken dış gebelik de olabilir Allah korusun. Sen yine kan ver 2 güne bir değerin düşerse kimyasaldir.

Sorun değil kuzum doktorunda dediği gibi değer çok düşük ama kimyasal mi dersin şimdiden bişey demek için çok erken dış gebelik de olabilir Allah korusun. Sen yine kan ver 2 güne bir değerin düşerse kimyasaldir.
Peki çok teşekkür ederim doktorum vajinal muayene yaptı dış gebelik olsa belli olur mu vajinal muayenede acaba bilginiz var mı ?

Peki çok teşekkür ederim doktorum vajinal muayene yaptı dış gebelik olsa belli olur mu vajinal muayenede acaba bilginiz var mı ?
Anlaşılması gerekir ama hamileliğin hangi evresindesin onu bilmiyorm. Yani kaç haftalık falan. Zaten öyle birşey olsa bence doktorun söylerdi. Şuan için endişelenme gerek yok🙏 valla canm suan endiseni çok iyi anlıyorum bende değerinin artmadigini görünce inşallah kimyasal olur diye oturup dua ettm. Dış gebelik olmasından çok korkmuştum.

Anlaşılması gerekir ama hamileliğin hangi evresindesin onu bilmiyorm. Yani kaç haftalık falan. Zaten öyle birşey olsa bence doktorun söylerdi. Şuan için endişelenme gerek yok🙏 valla canm suan endiseni çok iyi anlıyorum bende değerinin artmadigini görünce inşallah kimyasal olur diye oturup dua ettm. Dış gebelik olmasından çok korkmuştum.
İnşallah hakkımda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🤲

İyi geceler kizlar adetime bir gün kala kantestim 6 çıktı iki gün sonra 10.6 çıktı bu değerler çok mu düşük kimyasal yada dış gebelik değildir dimi bir fikri olan var mi

Kızlar merhaba son adet tarihim 11 mart adetim 4 gün gecikti. Test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim. Ulturasonda görünmedi. Tarihine göre 5 haftalık dedi. Beta hcg 69 çıktı çok mu düşük acaba. Pazartesi tekrar gideceğim yükselir mi değerim

Kızlar merhaba son adet tarihim 11 mart adetim 4 gün gecikti. Test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim. Ulturasonda görünmedi. Tarihine göre 5 haftalık dedi. Beta hcg 69 çıktı çok mu düşük acaba. Pazartesi tekrar gideceğim yükselir mi değerim
Bence değerin yüksek yükselir inşallah canım iki günde bir mutlaka baktır. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inslalah

Back
X