Kimyasal gebelik mi üstüne görmemi

Melina ilkim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
391
193
18
Merhaba arkadaşlar ben polikistik ve tiroid hastasıyım ve yaşım 38. 25 günde bir adet oluyorum senelerdir hiç şaşmaz. Bu ay 25. Gün adet olmayınca beta hcg baktırdım değerim 62 çıktı. Ondan 3 gün sonra değer 140 perşembe günü yani 2 gün sonra değerim 241,6 çıkmıştı. Geçen ay 14 mayısta adet oldum. 14 haziran da yani dün adet kanaması gibi kanamam oldu. Gece çok az geldi sabah kesilmişti. Evde hcg testi olmadığı için Lh testi yaptım pozitif çıktı acaba kimyasalmı geçiriyorum yoksa üstüne mi gördüm başına gelen varmı lütfen yardım edin🙏🏽🤲🏽

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba arkadaşlar ben polikistik ve tiroid hastasıyım ve yaşım 38. 25 günde bir adet oluyorum senelerdir hiç şaşmaz. Bu ay 25. Gün adet olmayınca beta hcg baktırdım değerim 62 çıktı. Ondan 3 gün sonra değer 140 perşembe günü yani 2 gün sonra değerim 241,6 çıkmıştı. Geçen ay 14 mayısta adet oldum. 14 haziran da yani dün adet kanaması gibi kanamam oldu. Gece çok az geldi sabah kesilmişti. Evde hcg testi olmadığı için Lh testi yaptım pozitif çıktı acaba kimyasalmı geçiriyorum yoksa üstüne mi gördüm başına gelen varmı lütfen yardım edin🙏🏽🤲🏽
İkiside değil, yerleşme kanaması 🙌

Doktora kanama olduğunı söylersen Progestan verir canım. Sağlıkla kucağına al inşallah

Çok kanamaydı ama orkid doldurcak kadar yani fark etmedim ama kot pantolonum vs hep batmıştı. Akşam az daha oldu sonra kesildi🙏🏽

Bence kesinlikle doktora git bebek bu sonuçta şakaya gelmez 😣 sen elinden geleni yap ki için rahat olsun. Kardeşimin son aylara kadar kanaması vardı hamilelik boyunca Progestan kullandı çok şükür sağlıklı bir boncuğu var şuan 😊
Sen de kendini yorma, ağır kaldırma, kalp atışı duyulana kadar ilişkiden uzak dur, sırt üstü yatıp ayaklarını da yüksek yere koyup uzan, bol su iç ve bol bol dua et ❤️
Bu arada kardeşimin eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olduğu için kanaması oluyormuş sizde öyle bir durum varsa mutlaka ony da belirt doktora

Bence kesinlikle doktora git bebek bu sonuçta şakaya gelmez 😣 sen elinden geleni yap ki için rahat olsun. Kardeşimin son aylara kadar kanaması vardı hamilelik boyunca Progestan kullandı çok şükür sağlıklı bir boncuğu var şuan 😊
Sen de kendini yorma, ağır kaldırma, kalp atışı duyulana kadar ilişkiden uzak dur, sırt üstü yatıp ayaklarını da yüksek yere koyup uzan, bol su iç ve bol bol dua et ❤
Bu arada kardeşimin eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olduğu için kanaması oluyormuş sizde öyle bir durum varsa mutlaka ony da belirt doktora
İçimi o kadar ferahlattın ki Allah senden razı olsun birazdan gidecem doktora çok korktum denyimler benim için önemli. Bol su içiyorum ilişki 10 gündür yok kan uyuşmazlığımız yok ikimizinde kan aynı. İnşallah güzel haber alırım inşallah 🙏🏽🤲🏽 Çok teşekkür ederim

Ama çok oldu kot pantolonum filan hep kirlendi akşam biraz devam etti sabah kesilmişti bu kadar fazla yerleşme kanaması olurmu ki doktora gidecem birazdan kan vermeye 🙏🏽🤲🏽
Yaa :/ çok akmış.. Bnm de kanamam olmuştu bir kaç gün devam eden, ama sadece çamaşır kirletecek kadar oluyodu.. O kadar kanaması da normal değil, kanamanın durması devam etmemesi de normal değil.. Kanaman devam etse kimyasal da diyebilirdik, üstüne görme de
Ama bir kez olması sadece yerleşme getirdi aklıma
Bakalım hayırlısı olsun gidiver doktora

İçimi o kadar ferahlattın ki Allah senden razı olsun birazdan gidecem doktora çok korktum denyimler benim için önemli. Bol su içiyorum ilişki 10 gündür yok kan uyuşmazlığımız yok ikimizinde kan aynı. İnşallah güzel haber alırım inşallah 🙏🏽🤲🏽 Çok teşekkür ederim

Rica ederim canım endişeni çok iyi anlıyorum. Allah ömür verdiyse zaten dünyaya gelecek ama (Allah esirgesin) kaybedeceksen de en azından keşke dememek için ne gerekiyorsa yap. İnşallah geçici bir durumdur hayırlı haberlerini bekliyoruz 😊

Alttan bakıldı şimdi daha erken olduğu için kese görülmedi kan verdim endo 20 çıktı bakalım inşallah korktuğuma uğramam🤲🏽🙏🏽 Desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kimyasal olup olmadığın kan takibiyle anlaşılabilir. Ama içiniz rahat edecekse size şöyle anlatayım. Kesilmeyen kahverengi akıntılar devam ediyor ve kan değerleri yükseldikten sonra düşmeye başlıyor en sonunda sıfırlanıp düşük oluyor. Eğer kanamanız devam etmiyorsa korkmayın

Kimyasal olup olmadığın kan takibiyle anlaşılabilir. Ama içiniz rahat edecekse size şöyle anlatayım. Kesilmeyen kahverengi akıntılar devam ediyor ve kan değerleri yükseldikten sonra düşmeye başlıyor en sonunda sıfırlanıp düşük oluyor. Eğer kanamanız devam etmiyorsa korkmayın
Kanamam şuan yok dün oldu bitti biraz pembe oldu alttan baktıktan sonra şimdi oda yok. Beta birazdan çıkacak inşallah olmaz düşük daha 4. Hafta olduğu için kese görünmedi bekliyorum

Back
X