- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
- Konu Sahibi Melina ilkim
Güzel haberler alırsınız inşallahAmin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler alırsınız inşallahAmin inşallah![]()
Amin hala bekliyorum kan sonucuAllah Size Bağışlasın Bebeğinizi. İnşallah Hayırlı Haberler Alırsınız.![]()
Şimdi aldım 172 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş malesefKaçta Çıkacak Sonuç?![]()
Üzülme kimyasal dan sonra 2-3 ay içinde hamile kalanlar çokŞimdi aldım 172 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş malesef
Birde kimyasal gebelik cikti bu ara arkadas. Ne oldugunu bile bilmezken gecen ay basima geldi ilk kez. Gebelik düşünmüyordum. Kimyasal gebelik olduğunu bilmeden herkese haber verdim hamileyim diye. Meger kimyasalmis.! Fakat ben içten ice hazirmisim 2.bebege kaybedince icim yandi. Simdide hirs yaptim Ikinci bir bebegim olsun diye calismaya basladim. Üzülme yeni ay yeni umut.Insallah Rabbim hepimize nasip eder.Şimdi aldım 172 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş malesef
Şimdi aldım 172 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş malesef
Yok üzülmüyorum hayırlısı böyleymiş bidahakine sağlıklı olur inşallah gebelikÜzülme kimyasal dan sonra 2-3 ay içinde hamile kalanlar çok
Evet malesef böyle bir gerçek var ve hayatımızın tam ortasındaBirde kimyasal gebelik cikti bu ara arkadas. Ne oldugunu bile bilmezken gecen ay basima geldi ilk kez. Gebelik düşünmüyordum. Kimyasal gebelik olduğunu bilmeden herkese haber verdim hamileyim diye. Meger kimyasalmis.! Fakat ben içten ice hazirmisim 2.bebege kaybedince icim yandi. Simdide hirs yaptim Ikinci bir bebegim olsun diye calismaya basladim. Üzülme yeni ay yeni umut.Insallah Rabbim hepimize nasip eder.
Çok teşekkür ederim maşallahCanım çok geçmiş olsun. Benim bir arkadaşımda da aynısı oldu. Doktor uzun süre ilişki önermedi ve gebelik de önermedi. Ama arkadaşım eşiyle ilişkiye girdi diğer ay yine hamile kaldı ve maşallah şimdi doğum yapmasına az kaldı. Ümidini hiç kesme. Kimyasaldan sonra hemen gebe kalan çok duydum.
Kan uyusmazligiyla ne alakasi var kiİçimi o kadar ferahlattın ki Allah senden razı olsun birazdan gidecem doktora çok korktum denyimler benim için önemli. Bol su içiyorum ilişki 10 gündür yok kan uyuşmazlığımız yok ikimizinde kan aynı. İnşallah güzel haber alırım inşallahÇok teşekkür ederim