Kimyasal gebelik mi üstüne görmemi

Şimdi aldım 172 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş malesef
Birde kimyasal gebelik cikti bu ara arkadas. Ne oldugunu bile bilmezken gecen ay basima geldi ilk kez. Gebelik düşünmüyordum. Kimyasal gebelik olduğunu bilmeden herkese haber verdim hamileyim diye. Meger kimyasalmis.! Fakat ben içten ice hazirmisim 2.bebege kaybedince icim yandi. Simdide hirs yaptim Ikinci bir bebegim olsun diye calismaya basladim. Üzülme yeni ay yeni umut.Insallah Rabbim hepimize nasip eder.

Şimdi aldım 172 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş malesef

Canım çok geçmiş olsun. Benim bir arkadaşımda da aynısı oldu. Doktor uzun süre ilişki önermedi ve gebelik de önermedi. Ama arkadaşım eşiyle ilişkiye girdi diğer ay yine hamile kaldı ve maşallah şimdi doğum yapmasına az kaldı. Ümidini hiç kesme. Kimyasaldan sonra hemen gebe kalan çok duydum.

Birde kimyasal gebelik cikti bu ara arkadas. Ne oldugunu bile bilmezken gecen ay basima geldi ilk kez. Gebelik düşünmüyordum. Kimyasal gebelik olduğunu bilmeden herkese haber verdim hamileyim diye. Meger kimyasalmis.! Fakat ben içten ice hazirmisim 2.bebege kaybedince icim yandi. Simdide hirs yaptim Ikinci bir bebegim olsun diye calismaya basladim. Üzülme yeni ay yeni umut.Insallah Rabbim hepimize nasip eder.
Evet malesef böyle bir gerçek var ve hayatımızın tam ortasında😞 rabbim hayırlı gebelik nasip etsin inşallah olur seninde en yakın zamanda🙏🏽🤲🏽

Canım çok geçmiş olsun. Benim bir arkadaşımda da aynısı oldu. Doktor uzun süre ilişki önermedi ve gebelik de önermedi. Ama arkadaşım eşiyle ilişkiye girdi diğer ay yine hamile kaldı ve maşallah şimdi doğum yapmasına az kaldı. Ümidini hiç kesme. Kimyasaldan sonra hemen gebe kalan çok duydum.
Çok teşekkür ederim maşallah 🙏🏽 İnşallah sağlıklı doğumu olur. Bana beta sıfırlanınca konuşalım dediler bakalım hayırlısı olsun 🤲🏽😞🙏🏽

İçimi o kadar ferahlattın ki Allah senden razı olsun birazdan gidecem doktora çok korktum denyimler benim için önemli. Bol su içiyorum ilişki 10 gündür yok kan uyuşmazlığımız yok ikimizinde kan aynı. İnşallah güzel haber alırım inşallah 🙏🏽🤲🏽 Çok teşekkür ederim
Kan uyusmazligiyla ne alakasi var ki

Back
X