Kimyasal gebelik mi?

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
35
Merhaba arkadaşlar, pazartesi adet olmam lazımdı olmayınca o akşam kaset test yaptım hemen ikinci çizgi belirgin olarak çıktı. Ben de biraz bekleyip doktora gideyim dedim haftaya randevu aldım.Fakat ilk iki gün mide bulantılarım vardı. Dün ve bugün olmadı ama adette gelmiyor. Kızımda aşırı mide bulantıları yaşamaya başlamıştım hemen belli olmuştu. Fakat bu gebelikte bir anda kesilince korktum açıkçası. Sizce ne yapmaliyim kan mi vermeliyim?

Ben kimyasal yaşadım hcg düzenli artmamıştı kimyasal için hcg değerleri takip ediliyor bence kan ver canım

Kimyasal olup olmadığını belirtiler üzerinden değil kan üzerinden kontrol edebilirsiniz her gebelikte etkiler aynı olmayabiliyor bu tamamen hormon ile alakalı iki günde bir kan artışı takip ederseniz daha sağlıklı olur hemen olumsuzu getirmeyin aklınıza hayırlı olsun inşallah

Teşekkür ederim

Mide bulantısı ile gebeliğin seyrinin bir bağlantısı yokmuş. Bazı kadınlar midenin bulanmasını gebeliğin iyi devam ettiğine dair bi işaret olarak görüyor, burada da yazmışlardı. Ama durum öyle değil. Az önce bununla ilgili bir yazı okudum. Kadınların %25i bulantı bile yaşamıyormuş. Takılmayın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…