Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka dr a gidin progestan verir buyuk ihtimalle ve tekrr kan testi isterMerhaba arkadaşlar salı günü beta hcg 36 çıktı 3 gün damla şeklinde leke oluyordu tamamen kesildi 4 gün sonra tekrar leke geldi kimyasal gebelik olabilir mi?
Ben kimyasal gebelik yaşadım bunu anlamanın tek yolu 2 günde bir kan vererek beta takibi yapmanız düzenli artış olmadığında lekelenme artarak kanamaya dönüyor zatenMerhaba arkadaşlar salı günü beta hcg 36 çıktı 3 gün damla şeklinde leke oluyordu tamamen kesildi 4 gün sonra tekrar leke geldi kimyasal gebelik olabilir mi?
Malesef kana çevirdiYerleşme döneminde de bu şekilde damla şeklinde kanamalar olabilir. Beta hcg de yerleşmeye göre uyumlu ama önemli olan artış. Kan vererek sağlıklı mı değil mi anlarsınız ancak. Ya da gebelik testiyle de koyulaşmaya bakılabilir
Malesef kana çevirdi yani kimyasal oluyo demi peki doktora gitmeye gerek kaldı mı sizin?Ben kimyasal gebelik yaşadım bunu anlamanın tek yolu 2 günde bir kan vererek beta takibi yapmanız düzenli artış olmadığında lekelenme artarak kanamaya dönüyor zaten
Doktoruma yazdım zaten gel derse gidicemEvet kimyasal doktora da gitmeyin deseler tamam diyip evde oturacakmisiniz gercekten.
Burda bir cok sorunun cevabi yada meraki bir sekilde gideriliyor ama boyle durumda burdakilerden medet ummak yerine acilen hastaneye basvurmak en dogrusu lekelenme dusuk belirtisi olabilirdi hastahaneye basvuruldugunda progestan veriliyor vs. Çareniz hastahanede kisacaDoktoruma yazdım zaten gel derse gidicem
Adet kanaması başladı canım kimyasal akşam yine de kan vericemBurda bir cok sorunun cevabi yada meraki bir sekilde gideriliyor ama boyle durumda burdakilerden medet ummak yerine acilen hastaneye basvurmak en dogrusu lekelenme dusuk belirtisi olabilirdi hastahaneye basvuruldugunda progestan veriliyor vs. Çareniz hastahanede kisaca
İnsallah bebeginiz sizinledir
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahAdet kanaması başladı canım kimyasal akşam yine de kan vericem
canım yerlesme kanaması olabılır belkıde ?Merhaba arkadaşlar salı günü beta hcg 36 çıktı 3 gün damla şeklinde leke oluyordu tamamen kesildi 4 gün sonra tekrar leke geldi kimyasal gebelik olabilir mi?
Malesef canım kanama oldu yani adet oldum kimyasal o yüzden akşam hastaneye gidip kan vericemcanım yerlesme kanaması olabılır belkıde ?
uzuldum canım yaa, bnımde kasımda kımyasalım oldu ınsallaaahh saglıklısı en yakın zamanda nasıp olsun ıkımızedeMalesef canım kanama oldu yani adet oldum kimyasal o yüzden akşam hastaneye gidip kan vericem
İnşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canımuzuldum canım yaa, bnımde kasımda kımyasalım oldu ınsallaaahh saglıklısı en yakın zamanda nasıp olsun ıkımızede
Ben beta artışını dahi doktorda takip ettim zaten mecburen gitmek durumundasınız bazen tüplere yapışma durumu olabiliyor . Beta tamamen sıfırlanana kadar takip edinMalesef kana çevirdi yani kimyasal oluyo demi peki doktora gitmeye gerek kaldı mı sizin?