Kimyasal gebelik mi ?

aslankizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
1
0
1
Merhaba kızlar sizlere bi konu hakkında danışmak istiyorum.Beni aydınlatacağınızı düşünüyorum yeniyim eminim beni yalnız bırakmazsınız.kızlar benim ben sat tarihim 17 Mart başlıyor ve 5 gün sürerdi.Fakat 24 nisan evde test yaptım silik çıktı ve 25 nisanda da kan tahlili verdim 453 çıktı.sağlık ocağına göre 5 haftalık hatta 6 ya bile girmiş olman gerekiyor dedi.aynı gün hastaneye gittik ve doktor kesenin ölçülemeyecek kadar küçük olduğunu söyledi.ciddi anlamda kasıklarımda ağrılarım var.kimyasal gebelik olabileceğinden şüphelendi 2 gündür kan veriyorum ve ilk gün 1200 çıktı ve sonrasında 3 bin küsür çıktı.ben anlayamadım ne olduğunu ? Yardımcı olur musunuz ?

Kese karından 5000 e yakınken görünür kimyasal gebelik degil

Beta değerleriniz gayet normal gözüküyor

Kimyasal gebelikte beta degeriniz hep dususte olur yukselmez. Karindan ultrasonla beta 5000 civarlarinda kese gorunur. Muhtelemen yarin obur gun keseyi gorursunuz.

Beta normal artış göstermiş kimyasal olması pek mantıklı gelmedi bana başka bir doktorla görüşün bence

Ah umarim bende de bir mucize olur Kafam hem cok karışık hemde korku içindeyim ilk hamileliğim adetten 2gun once idrar testinde öğrendim ayni gun kan verdim sonuc 96 çıktı ertesi gun saglikocaginda kan verdim tum degerlerime ve hcg bakildi orda 51 çıktı düşüş beni korkuttu ama doktor kit farkidir onemli degil degerlerin guzel dedi ilk testini yaptırdığım hastanede yeniden kan verdim ordada deger 26 çıktı ağrım kanamam yok pazartesi doktora gidecem sizce neden olmuştur bu düşüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…