Geç döllenme olmuş o yüzden bu şekilde çıkmışta olabilir en iyisi 2 gün sonra tekrar kan vermek çünkü ilk değerden kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz artışa bakmak lazımselamlar 6 ay önce kimyasal geçirdim betam 14 çıkmıştı sonra kanamayla düştü şimdi tekrar gebelık pozitif adetim 4 gün gecikti ama betam 19.5 bugün böyle olup betası yükselen varmı lütfen cevap yazın
İnşallah öyledir pazartesi tekrar kan vermeye gideceğimGeç döllenme olmuş o yüzden bu şekilde çıkmışta olabilir en iyisi 2 gün sonra tekrar kan vermek çünkü ilk değerden kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz artışa bakmak lazım
Evet öyleymiş2 gün sonra ikiye katlaması lazım
Bakalım inşallah düzenli artar
İnşallah ikiye katlar, geç döllenmedir umarım benimde 14 çıkmıştı 4 gün sonra 46. Sonra 850lere yükselmişti, kimyasal olmuştu
İnşallah düzenli olarak artarİnşallah ikiye katlar, geç döllenmedir umarım benimde 14 çıkmıştı 4 gün sonra 46. Sonra 850lere yükselmişti, kimyasal olmuştu
İnşallahİnşallahh.. ama artacak bence. Benim aşırı kanamam vardı çünkü
İnşallah ikiye katlar, geç döllenmedir umarım benimde 14 çıkmıştı 4 gün sonra 46. Sonra 850lere yükselmişti, kimyasal olmuştu
Kimyasal oldu 1 hafta sonra kanamam başladı bugün betam da düştü 2.kez neden oldu acaba arada 6 ay vardı ne yapmam gerekİnşallah ikiye katlar, geç döllenmedir umarım benimde 14 çıkmıştı 4 gün sonra 46. Sonra 850lere yükselmişti, kimyasal olmuştu
Çok üzüldüm sağlıkla inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsınKimyasal oldu 1 hafta sonra kanamam başladı bugün betam da düştü 2.kez neden oldu acaba arada 6 ay vardı ne yapmam gerek
Henüz gitmedim doktora ama sanırım gitmem gerekiyor pıhtılaşma sorunu olabilir diye düşünüyorumÇ
Çok üzüldüm sağlıkla inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsınnormal diyorlar kimyasal gebeliğe, 2 den fazla olmasını istemiyorlar diye biliyorum, bazen pıhtılaşma sorunu olabiliyor, trombofili paneline pıhtılaşma faktörlerine bakabiliyorlar. Doktorun bir öneride bulundu mu?
İnşallah güzel haberler duyarsınız en yakın zamanda sağlıklı hamilelik geçirirsinizHenüz gitmedim doktora ama sanırım gitmem gerekiyor pıhtılaşma sorunu olabilir diye düşünüyorum
İnşallah teşekkür ederimİnşallah güzel haberler duyarsınız en yakın zamanda sağlıklı hamilelik geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?