Teşekkür ederim inşallahGidin mutlaka kadın doğum acil olarak gidin bakmaları gerekir inşallah iyi sonuçlar alırsınız
Bilgilendirirseniz çok sevinirim dualarım sizinleTeşekkür ederim inşallah
Kanamaniz tam olarak adet kanamasi gibi yoğun muMoralim çok bozuk. Adetim gecikti 5 gün sonunda kan verdim. Sonuç bugün çıktı 57 ama ben adet oldum nasıl oluyor bu. Kimsayal gebelik olabilir mi? Acile gitsem bakarlar mı
Aynen aynı adet olmuşum gibiKanamaniz tam olarak adet kanamasi gibi yoğun mu
Şu an hastaneye gidiyorum. Ne yaparlar orda ?Kimyasal 2 kere yaşadim
Hastanenin yapabileceği birşey yok adetin beş gün geçmiş ona rağmen zaten betan çok düşük çıkmış kanaman da olduğuna göre büyük ihtimal kan tahlili alıp eve gönderirler çünkü kimyasal gebelik geçiriyorsun yüksek ihtimalle ama üzülme bende yaşadığım söylüyorum korkma sakın korkulacak bir şey değil bu aksine iyi yönden bak hamile kalabiliyorsunŞu an hastaneye gidiyorum. Ne yaparlar orda ?
Kimyasal maalesefAynen aynı adet olmuşum gibi
Beta 57 den 18 e düşmüş. 2 gün sonra tekrar bakalım dediler. Patolojik nedenler mesela nedir?Kimyasal muhtemelen kanama bitimi beta sıfırlanır bebek istiyorsanız hiç korunmayın şak diye hamile kalabilirsiniz kimyasal sonrası sağlıklı gebelik şansı yüzde 70 artar. (Patolojik nedenler yoksa)
Mesela pıhtılaşma genetik bozukluk vs gibi. 3 ve üstü kimyasal gebeliklerde kan testi yaparlar bunun için sizin ilk sanırımBeta 57 den 18 e düşmüş. 2 gün sonra tekrar bakalım dediler. Patolojik nedenler mesela nedir?
Evet benim ilk. Bende miyom vardı 2 cm büyüklüğündeydi. Bugün doktor baktı ultrason da 4 cm olmuş. Ondan da korktum biraz. Ama rahmin dış tarafında dedi.Mesela pıhtılaşma genetik bozukluk vs gibi. 3 ve üstü kimyasal gebeliklerde kan testi yaparlar bunun için sizin ilk sanırım
Çok teşekkür ederimHastanenin yapabileceği birşey yok adetin beş gün geçmiş ona rağmen zaten betan çok düşük çıkmış kanaman da olduğuna göre büyük ihtimal kan tahlili alıp eve gönderirler çünkü kimyasal gebelik geçiriyorsun yüksek ihtimalle ama üzülme bende yaşadığım söylüyorum korkma sakın korkulacak bir şey değil bu aksine iyi yönden bak hamile kalabiliyorsun
Rica ederim ben kimyasaldan 2 ay sonra hamile kaldım Şuan 7 haftalık oldum kimyasaldan sonra hemen hamile kalma şansın daha da artıyo merak etmeÇok teşekkür ederim
İnşallah canım hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Kimyasal gebelik sonlandıktan sonra doktora gittin mi bi öneri de bulundu mu veya tahlil yaptı mı ?Rica ederim ben kimyasaldan 2 ay sonra hamile kaldım Şuan 7 haftalık oldum kimyasaldan sonra hemen hamile kalma şansın daha da artıyo merak etme
Yok değerim düşünce direkt kimyasal gebelik geçiriyorsun dediler zaten kanamam da oluyordu baya normal adet gibi söktüm tekrar da gitmedim eğer sürekli kimyasal gebelik geçirirsen tahlil yapıp araştırıyorlarİnşallah canım hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Kimyasal gebelik sonlandıktan sonra doktora gittin mi bi öneri de bulundu mu veya tahlil yaptı mı ?
Merhaba acaba süreciniz nasıl ilerledi ben ilk defa yaşıyorum. Adet gecikmesinden 3 gün sonra test yaptım çizgim silikti sonra ertesi gün ağrıyla regl oldum sonra lekelenmelerim ve kasık ağrım devam etti tekrar kan verdim beta 39 çıktı 2 gün sonra 23 e düştü leklenmem geçti ama arada çok hafif kasığım ağrıyor dış gebelikten korkuyorum kanama olduktan sonra öğrenmiştim ben betayı 2 gün sonra tekrar betaya baktırcam sizde nasıl olmuştu.Çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsinKimyasal 2 kere yaşadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?