Kimyasal gebelik mi

Dayanamadım yaptım bile yaa pozitif çıktı ama o ihtimali düşününce üzülüyorum inşallah öyle değildir
Bende ilki kimyasal olmuştu iki ay sonra tekrar hamile kaldım 10 gün bekledim korkarak şimdi 10 haftalık stres yapma en kötüsü o rahat bırak kendini nasipte varsa oluyo yoksada her ay düşme ihtimali var yani doğurana kadar diken üstünde duramayız Allah hayırlısıyla kucağımuza almayı nasip etsin

Bende ilki kimyasal olmuştu iki ay sonra tekrar hamile kaldım 10 gün bekledim korkarak şimdi 10 haftalık stres yapma en kötüsü o rahat bırak kendini nasipte varsa oluyo yoksada her ay düşme ihtimali var yani doğurana kadar diken üstünde duramayız Allah hayırlısıyla kucağımuza almayı nasip etsin
Evet benim ilk gebeliğim olacak. İnşallah sağlıkla büyür çok teşekkür ederim amin 🫶🏻

Sağlık ocağına gittim doktoruma anlattım kan aldılar hemen. Pazartesi çıkarmış sonuç. Lekelenme azar azar devam ediyor hafif kasık kramplarımda var. Pazartesi sonucu bekleyeyim mi yoksa özel hastane aciline gideyim mi sizce
Yakınsa rahat edemeyeceksen tabii ki git, niye evde iki gün stres yasayasin
Gebelik varsa ve yeniyse birşey goremez ama kan alıp muhtemelen varsa progestan başlatır

Yakınsa rahat edemeyeceksen tabii ki git, niye evde iki gün stres yasayasin
Gebelik varsa ve yeniyse birşey goremez ama kan alıp muhtemelen varsa progestan başlatır
Az önce evdeki diğer testi de yaptım. Soldaki ilk idrar ile yaptığım sağdakini az önce yaptım
2CBCFF67-3324-44B2-8244-20043DE6A61D.webp

Back
X