- 16 Ağustos 2024
- 55
- 38
- 3
- 25
- Konu Sahibi kirazbahcesi97
Hamilesin canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3598540
Az önce test yaptım böyle çıktı elim titriyor yazarken hamile miyim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3598540
Ya teşekkür ederim evde tekim eşim işte ona söylemek istemiyorum hemen, kan versem daha iyi netleşir dimiHamilesin canım hayırlı olsun
Bende ilki kimyasal olmuştu iki ay sonra tekrar hamile kaldım 10 gün bekledim korkarak şimdi 10 haftalık stres yapma en kötüsü o rahat bırak kendini nasipte varsa oluyo yoksada her ay düşme ihtimali var yani doğurana kadar diken üstünde duramayız Allah hayırlısıyla kucağımuza almayı nasip etsinDayanamadım yaptım bile yaa pozitif çıktı ama o ihtimali düşününce üzülüyorum inşallah öyle değildir
Evet canım kan ver ona göre süpriz yaparsın eşineYa teşekkür ederim evde tekim eşim işte ona söylemek istemiyorum hemen, kan versem daha iyi netleşir dimi
Evet benim ilk gebeliğim olacak. İnşallah sağlıkla büyür çok teşekkür ederim aminBende ilki kimyasal olmuştu iki ay sonra tekrar hamile kaldım 10 gün bekledim korkarak şimdi 10 haftalık stres yapma en kötüsü o rahat bırak kendini nasipte varsa oluyo yoksada her ay düşme ihtimali var yani doğurana kadar diken üstünde duramayız Allah hayırlısıyla kucağımuza almayı nasip etsin
Ne zaman kan verceksin sonucu bizede söyleEvet benim ilk gebeliğim olacak. İnşallah sağlıkla büyür çok teşekkür ederim amin![]()
Sağlık ocağına gitsem alırlar mı acaba kanNe zaman kan verceksin sonucu bizede söyle
Almazlar sabah 8 de gitmen gerek devlet hastanesinde aile hekimliği var şimdi gitsen akşama çıkar sonuçSağlık ocağına gitsem alırlar mı acaba kan
Tamam canım sonucu burayada yazıcam mutlakaAlmazlar sabah 8 de gitmen gerek devlet hastanesinde aile hekimliği var şimdi gitsen akşama çıkar sonuç
Pozitif görünüyor ya hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 3598540
Bu test innovita yanılma payı var mıdır. Hemen çıktı ama ikinci çizgiPozitif görünüyor ya hayırlısı olsun inşallah![]()
Bütün markalarda olabilir ihtimal var, başka testin varsa tekrar yap, pazartesi de kan baktirrsin, ya da kan ver bugün kafan rahat etsinBu test innovita yanılma payı var mıdır. Hemen çıktı ama ikinci çizgi
Ya bencede bugün aldırayım kanı çok teşekkür ederimBütün markalarda olabilir ihtimal var, başka testin varsa tekrar yap, pazartesi de kan baktirrsin, ya da kan ver bugün kafan rahat etsin![]()
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınYa bencede bugün aldırayım kanı çok teşekkür ederim![]()
Sağlık ocağına gittim doktoruma anlattım kan aldılar hemen. Pazartesi çıkarmış sonuç. Lekelenme azar azar devam ediyor hafif kasık kramplarımda var. Pazartesi sonucu bekleyeyim mi yoksa özel hastane aciline gideyim mi sizceHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın![]()
Yakınsa rahat edemeyeceksen tabii ki git, niye evde iki gün stres yasayasinSağlık ocağına gittim doktoruma anlattım kan aldılar hemen. Pazartesi çıkarmış sonuç. Lekelenme azar azar devam ediyor hafif kasık kramplarımda var. Pazartesi sonucu bekleyeyim mi yoksa özel hastane aciline gideyim mi sizce
Az önce evdeki diğer testi de yaptım. Soldaki ilk idrar ile yaptığım sağdakini az önce yaptımYakınsa rahat edemeyeceksen tabii ki git, niye evde iki gün stres yasayasin
Gebelik varsa ve yeniyse birşey goremez ama kan alıp muhtemelen varsa progestan başlatır
Ben tam regl günü kahverengi yerleşme lekeleri gördüm test yap bence canımhayır test yapmadım gecikirse yaparım diye. Yapsam mı yarın bugün regl günüm yerleşme kanaması da değildir diye düşündüm hani yerleşme daha erken oluyormuş ya
He yapmışsın hayırlı olsunAz önce evdeki diğer testi de yaptım. Soldaki ilk idrar ile yaptığım sağdakini az önce yaptımEki Görüntüle 3598621
Bende bugün sabah yaptım pozitif çıktı canım :)Ben tam regl günü kahverengi yerleşme lekeleri gördüm test yap bence canım