Kimyasal gebelik mi

basak2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
98
34
3
29
Merhaba arkadaşlar ben 8 temmuz da beta verdim adetime 10 gün kala beta 625 çıktı iki gün sonra tekrar bakalım dedi bugu. Baktırdım düşmüş 559 çıktı beta çok açık pembe leke geldi çok az iki gün öncede çok az kahverengi leke gelmişti ben düşük mi yapıyorum kimyasal gebelik mi geçiriyorum bilemedim yrn doktora gidecem

Geçmiş olsun bende 8 ay önce kimyasal geçirdim değerim 1600 olması gerekirdi en son verdiğim.kan 1200.deydi sonra kanamam.olmaya.basladi.ve.dustu.bwnden gitti diyorumki herseyin bi sebebi var buda olucakmis demekki herşey güzel gidyirdu birden değerim.istenilen değere çıkmadı ve bende buradan senin gibi araştırdım.cogu kızı degerin düzenli artmiyorsa sagliksizdir.ve.dusecek.dediler benim bilgim bu kadar

Çok geçmiş olsun umarım sağlıcakla sizde bende tekrar hamile oluruz hayırlısiyla

Yrn sonucu doktora gösterecem bakalım o ne diyecek
İnşallah güzel sonuç alırsın benimde üc dusuğum var ikisi kürtaj en son kimyasal oldu artık yarın bı doktora gitcem.istenbul da Lütfi Kırdar hastanesine bakalım artık doktor hastane sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum diyorumki kendiliğinden sakince sağlıkla olsun istiyorum

Son durumun ne oldu
İnşallah inanıyorum böyle zorluk yaşayıp sonunda kolaylık olacağına Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah

Yaaa inşallah çok güzel haberler almak nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhabalar benımde 375 tı beta ılk ögrendıgımde ıkı gün sonra 500 daha sonra gıderek azaldı ıkı gün gecıkmeden sonra adet gıbı kanamam oluyordu az az renk olarak. Doktora gıttıgımde doktor kımyasal mı dış gebelık mı boş gebelık mı onu ayırt etmek ıcın baya gıdıp geldık ultrasonla bakınca boş gebelık sadece kese göründü geç döllenme dıye bekledık ama olusmadı kendınden de dusmedı kürtaj ıslemı yaptı. Değer dusuklugunde sağlıksız olabılır büyük ıhtımalle ama kanamada azmış rabbım en sağlıklı sekılde versın sıze de sağlık versin

Geçmiş olsun amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…