• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
705
397
103
30
Adetime 4 gün kala beta değerim 25.6 ydı
Bir gün kala yani bugün yükselecek ümidiyle tekrar baktırdım , 9.5 a düşmüş
Benim bu durumda bir şey yapmam gerekiyor mu
Düşük mü oluyor bu kimyasal gebelik mi
Bir de , düşük yapan kadınlar genelde daha kolay hamile kalıyor ya bunda da böyle bir şey var mı

Bir de , düşük yapan kadınlar genelde daha kolay hamile kalıyor ya bunda da böyle bir şey var mı
Kimyasal gebelik oluşmuş bu durumda bir şey yapmana gerek yok adet olmayı bekle sadece.

Bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim beta yükselip düştü ve kanamam basladi 10 gün sürdü ağrılı ve pihtiliydi

evet kimyasaldan sonra da hızlı kalındığını söylüyorlar sen hiçbir şey yapma canım normal reglini bekle
Doktorumun hemşiresi dedi ki kimyasal gebelik diyemeyiz adet günün geçmemiş dedi
O zaman ne deniliyor böyle bir durumda dedim
Oluşmuş tutunamamış dedi bir şey anlamsdım

Doktorumun hemşiresi dedi ki kimyasal gebelik diyemeyiz adet günün geçmemiş dedi
O zaman ne deniliyor böyle bir durumda dedim
Oluşmuş tutunamamış dedi bir şey anlamsdım
Doktorun hemşiresi sağlam saçmalamış. Tam tersini söylemiş. Yahu bunlar nasıl hemşire oluyor anlamıyorum. Ayrıca kimyasal gebelikte adet günü geçmiş geçmemiş hiç farketmez ki.

Back
X