• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi?

merycxn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
6
1
1
24
6 Aydır evliyim. Eşim 26 ben 24 yaşımdayım 4 aydır bebek istiyoruz. Eşimde de bende de herhangi bir sorun ya da sıkıntımız yok çok şükür. Her 28-29 günde regl olurum. Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım. Son adet tarihim 17 kasımdı. 27 kasımda yumurtam çatladı. Bizde o gün ve ertesi gün yani gün aşırı olarak denedik. Tahmini regl tarihim 10 Aralık. 7 Aralıkta test yaptım negatifti. Sonrasında reglim bir gün geçince şüphelendim. Sabahları mide bulantısı ve baş dönmeleri oluyordu. Herhangi kasık ağrım yoktu. 11 Aralıkta çok hafif silik silik sadece peçeteye gelen pembesi leke oldu. Tabi ümitlenmedim regl olucam sandım ama bu durum 2-3 gün sürdü. Test yapmadım lekenin bitmesini bekledim. Ama 14 Aralıkta ağrılarım şiddetlendi ve lekelenmeler regli gibi kırmızıya döndü. Gecesinde aşırı derecede kanama ve çok fazla pıhtılar vardı. İlk defa bu ay böyle oldu. Sizce kimyasal gebelik mi geçirdim. Döngüm alt üst oldu. 34. Gün regl oldum. Bir dahaki ay yine denemek istiyorum. Ya da bu ay beklemeli miyim? İyice psikolojim bozuldu ve çok üzüldüm.

Benimde son adet tarihim 17 Kasım ama beklenen adet 15 aralıktı dün 16 aralıkta kan testi verdim 12.65 çıktı.

Back
X