- 27 Temmuz 2024
- 88
- 35
- 8
- 24
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gebesin yani korkma korktukça kendini kötüye sürüklersin ama afedersin bende bişey sorabilir miyim bende dün çatlatma iğnesi oldum sağ overim 24 mm sol overim 22 mm di dün 16.35 de çatlatma iğnesi oldum sen sürecini nasıl ilerlettin maşallah gebe de kalmışsın tebrik ederim Rabbim devamını getirsin kucağına almak da nasip olsunKızlar 15 temmuz çatlatma iğnesi oldum bugun 13. Günüm beta hcg 73 idrar testlerm pozitif ama kimyasal gebelikten korkuyorum ne oldugunu bilmiyorum olabilir mi
Ya çok teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin inşallah sizin içinde dua edeceğimCanım gebesin yani korkma korktukça kendini kötüye sürüklersin ama afedersin bende bişey sorabilir miyim bende dün çatlatma iğnesi oldum sağ overim 24 mm sol overim 22 mm di dün 16.35 de çatlatma iğnesi oldum sen sürecini nasıl ilerlettin maşallah gebe de kalmışsın tebrik ederim Rabbim devamını getirsin kucağına almak da nasip olsun![]()
Sizin şansınız daha dazla benim solda 1 tane buyudu o tuttu sanırım baska hiç buyumemiştiCanım gebesin yani korkma korktukça kendini kötüye sürüklersin ama afedersin bende bişey sorabilir miyim bende dün çatlatma iğnesi oldum sağ overim 24 mm sol overim 22 mm di dün 16.35 de çatlatma iğnesi oldum sen sürecini nasıl ilerlettin maşallah gebe de kalmışsın tebrik ederim Rabbim devamını getirsin kucağına almak da nasip olsun![]()
Canım benimde solda bir tane 22 mm büyüdü Sağ da 24 mm bende dün iğneyi o kadar zor buldum ki doktor bulunca hemen vurun demişti 16.35 de vurundum bakalım dünde bugünde sürekli ayaklarım havada yatıyorum avakado badem falan beslenmeye çalışıyorum dikkat ediyorum özelden bişeyler sorabilir miyim sana iznin olursaSizin şansınız daha dazla benim solda 1 tane buyudu o tuttu sanırım baska hiç buyumemişti![]()
Hiç korkma Allahtan ümit kesilmez ben inanıyorum çok güsel olacak canım bende de pco var bu arada hiç tahlil hormon bozukluğum yok adetim hep düzenli çok şükür bi tek ulrasonik görüntü varYa çok teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin inşallah sizin içinde dua edeceğimbende dirençli pko var ilk tedavime martta başladım cok kilom yok 64 kiloydum doktorum 57 lere düşmemi söyledi kilo bence gerçekten ciddi çnemli faktör kilo versim egzersiz ve diyetle dakat olmadı ama adetlerim cok güzel düzene girdi. İlk ayımda yumurta takibi deneyelim dedik 5 gin üst üste 2 adet femara kullandım hiçbir tepki vermedi 1 hafta bekledik sol tarafımda 1 yumurtam 19mm oldu çatlatma iğnesi verdi ovitrelle bulamadım gonapeptly vurdum o gun butun gun dinlendim yormadım kendimi sağlıklı beslenmemede devam ettim. İğnenin etkisi sandım ana hala sok tarafımda kramp tarzı ağrı var baskada hiçbir belirtim yok açıkcası daha cok yeni 9. Günümde dayanamadım kan tahlili verdim 1.58 cıktı üzüldük hatta baya doktor ypk dedi ama 15. Günde tekrarlayın dedi bu süreçtede idrar testi yaptım avox hepsi pozitif cıktı o yuzden umitlenip dün tekrar tahlil verdim sonuc bu şekikde doktoruma yazdım dönmedi bende cok garip duygular içindeyim eşime bile söylemedim henuz kimysal gebelik falan yazmıslar ondan korkuyorum
Tabikide mesajalrım acıkmı bilmiyorumm yeni kullanmaya basladım burayıCanım benimde solda bir tane 22 mm büyüdü Sağ da 24 mm bende dün iğneyi o kadar zor buldum ki doktor bulunca hemen vurun demişti 16.35 de vurundum bakalım dünde bugünde sürekli ayaklarım havada yatıyorum avakado badem falan beslenmeye çalışıyorum dikkat ediyorum özelden bişeyler sorabilir miyim sana iznin olursa
Gönderdim bakalımTabikide mesajalrım acıkmı bilmiyorumm yeni kullanmaya basladım burayı![]()
Kimyasal gebelik olsa iki gün sonra iki kat artış olmaz hatta yavaş yavaş düşer bu ilk testin ve çatlatma iğnesinin 13. Günü yani döllenmenin 11. Günü gayet normal ama kese görünene kadar iki günde bir kan vermen gerekiyorKızlar 15 temmuz çatlatma iğnesi oldum bugun 13. Günüm beta hcg 73 idrar testlerm pozitif ama kimyasal gebelikten korkuyorum ne oldugunu bilmiyorum olabilir mi
Kızlar benimde testimde gözle görülen çok net çizgi yok ama kontrast yapınca çok belli şlk foto iki dakika içinde diğeri de yarım saat içinde çekilen fotoğraf test markası awox regle 7 gün var bugün itibari ile 6 gün kaldı gebelik olma ihtimalı kaç kuruma mıdır yoksaKimyasal gebelik olsa iki gün sonra iki kat artış olmaz hatta yavaş yavaş düşer bu ilk testin ve çatlatma iğnesinin 13. Günü yani döllenmenin 11. Günü gayet normal ama kese görünene kadar iki günde bir kan vermen gerekiyor
İğnenin etkisi olabilir canım birkaçgün daha bekleKızlar benimde testimde gözle görülen çok net çizgi yok ama kontrast yapınca çok belli şlk foto iki dakika içinde diğeri de yarım saat içinde çekilen fotoğraf test markası awox regle 7 gün var bugün itibari ile 6 gün kaldı gebelik olma ihtimalı kaç kuruma mıdır yoksa
İğne yaptırmadım kiİğnenin etkisi olabilir canım birkaçgün daha bekle
O zaman yanlışlık oldu şimdi şöyle adete yakın test yaparsan yalancı pozitif olabiliyor ama addetten bir yada iki gün önce seninkine bayapı varmış ve erken çıkmış birde çizgi hemen mi çıktı geç mi çıktıİğne yaptırmadım ki
İlk çektiğim iki dakika içinde ama şöyle bir sıkıntı var çıplak gözle çizgi görünmüyorİğnenin etkisi olabilir canım birkaçgün daha bekle