- 25 Temmuz 2024
- 254
- 97
- 18
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Evet canım çok yaygınlaştı. ilk gebeliğimdi çok heyecanlıydım ama nasip kısmetgeçmiş olsun be sene özellikle doğurganlık azaldı hamile kalamama kimyasal düşük. Okadar fazlaki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok yaygınlaştı. ilk gebeliğimdi çok heyecanlıydım ama nasip kısmetgeçmiş olsun be sene özellikle doğurganlık azaldı hamile kalamama kimyasal düşük. Okadar fazlaki
Ama kimyasal daha iyi birazda olsa rahim baya temizleniyor benim 60 gün kanama oldu ara ara 3 ayda kızıma hamile kaldım regl düzene girince 500 değerdi sadece ama ara kanamalar oldu 60 gün değişikti benimEvet canım çok yaygınlaştı. ilk gebeliğimdi çok heyecanlıydım ama nasip kısmet
ay doktor bana 15-20 gün kanaman olur demişti 60 gün neeeAma kimyasal daha iyi birazda olsa rahim baya temizleniyor benim 60 gün kanama oldu ara ara 3 ayda kızıma hamile kaldım regl düzene girince 500 değerdi sadece ama ara kanamalar oldu 60 gün değişikti benim
İstanbulda çok çok iyi bir doktora gittiğimde hiç kan pıhtılaşması söylemediÇok üzüldüm maalesef kimyasal kanda başlayıp kanda biten bir gebelik kese oluşumu olmuyor beta çok yükselmiyor ama bana doktor şöyle söyledi sen doğurganlığını kanıtladın gerisi kolay demişti sende içini ferah tut tek diyeceğim kan pıhtılaşmasına baktır kesinlikle ondan oluyor genetik testte bakıyorlar şehir hastanelerinde de bakıyorlar
Hemen başlamıyor benim 20 günde ancak başladı kanamaay doktor bana 15-20 gün kanaman olur demişti 60 gün neeebenim şuan daha hiçbir belirtim kanamam yok.
Valla iki kere yaşadım bana da test elinde olduğu halde yok dedi başka doktor da var dedi tekrarlarsa mutlaka git zarar gelmez kan veriyorsun sadeceİstanbulda çok çok iyi bir doktora gittiğimde hiç kan pıhtılaşması söylemedi
Merhaba sonucunuz ne oldu acababenim 71-146-183 oldu sonra düşmeye başkadı 142-114,95 diye. kimyasal dediler
kimyasal dediler kanama olmasını bekliyoruz pazar bir daha kan vereceğimMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
2 doktorda bir kaç güne başlar dedi ama emin olamadım. iğne vs olmuş muydunuzHemen başlamıyor benim 20 günde ancak başladı kanama
Hiçbirşey olmadım iğne ilaç 60 günde zaten beta 0 oldu 20 günde doktora gittim düşük olacak dedi o akşam kanama başladı2 doktorda bir kaç güne başlar dedi ama emin olamadım. iğne vs olmuş muydunuz
beta 0'lanınca mı kanama başlıyor acaba ben de onu düşünmeye başladımHiçbirşey olmadım iğne ilaç 60 günde zaten beta 0 oldu 20 günde doktora gittim düşük olacak dedi o akşam kanama başladı
Yok benim 400 değerle başladı kanamabeta 0'lanınca mı kanama başlıyor acaba ben de onu düşünmeye başladım
benim şuan 114, inşallah kısa sürede başlar benimdeYok benim 400 değerle başladı kanama
Başlar canım Rabbim yerini sağlıklı bir Bebiş ile doldursunbenim şuan 114, inşallah kısa sürede başlar benimde
amin canım inşallah isteyen herkese versin RabbimBaşlar canım Rabbim yerini sağlıklı bir Bebiş ile doldursun
Neden olumsuzu düşünüyorsun ki değerin güzel çıkmış neden kimyasal olsun ? Güzel düşün güzel olsunKızlar 15 temmuz çatlatma iğnesi oldum bugun 13. Günüm beta hcg 73 idrar testlerm pozitif ama kimyasal gebelikten korkuyorum ne oldugunu bilmiyorum olabilir mi