Kimyasal gebelik nedir bilgi verirmisiniz

Evet canım çok yaygınlaştı. ilk gebeliğimdi çok heyecanlıydım ama nasip kısmet
Ama kimyasal daha iyi birazda olsa rahim baya temizleniyor benim 60 gün kanama oldu ara ara 3 ayda kızıma hamile kaldım regl düzene girince 500 değerdi sadece ama ara kanamalar oldu 60 gün değişikti benim

Ama kimyasal daha iyi birazda olsa rahim baya temizleniyor benim 60 gün kanama oldu ara ara 3 ayda kızıma hamile kaldım regl düzene girince 500 değerdi sadece ama ara kanamalar oldu 60 gün değişikti benim
ay doktor bana 15-20 gün kanaman olur demişti 60 gün neee 😨 benim şuan daha hiçbir belirtim kanamam yok.

Çok üzüldüm maalesef kimyasal kanda başlayıp kanda biten bir gebelik kese oluşumu olmuyor beta çok yükselmiyor ama bana doktor şöyle söyledi sen doğurganlığını kanıtladın gerisi kolay demişti sende içini ferah tut tek diyeceğim kan pıhtılaşmasına baktır kesinlikle ondan oluyor genetik testte bakıyorlar şehir hastanelerinde de bakıyorlar
İstanbulda çok çok iyi bir doktora gittiğimde hiç kan pıhtılaşması söylemedi

Kızlar 15 temmuz çatlatma iğnesi oldum bugun 13. Günüm beta hcg 73 idrar testlerm pozitif ama kimyasal gebelikten korkuyorum ne oldugunu bilmiyorum olabilir mi
Neden olumsuzu düşünüyorsun ki değerin güzel çıkmış neden kimyasal olsun ? Güzel düşün güzel olsun🙂 2 günde bir kan vererek artışı takip edeceksin canım benim artışın güzel ilerlerse zaten kimyasal gebelik ihtimali tamamen ortadan kalkar içini rahat tut lütfen

Back
X