Kimyasal gebelik olabilir mi

Rumeysa Cetn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
10
6
1
28
Hanımlar merhaba lütfen bana yardımcı olun. Transferin 7 gününde kan testi verdim değer 29.3 çıktı. Tekrar 9 gününde test verdim değer 38 çıktı. Bu gün yani 11 gün verdiğim kanda değer 37.42 çıktı. Doktorum 2 embriyodan biri tutunup diğeri tutunmamış olabilir dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Geldiyse ne oldu Allah rızası için bana bir anlatsın. 😭

Hanımlar merhaba lütfen bana yardımcı olun. Transferin 7 gününde kan testi verdim değer 29.3 çıktı. Tekrar 9 gününde test verdim değer 38 çıktı. Bu gün yani 11 gün verdiğim kanda değer 37.42 çıktı. Doktorum 2 embriyodan biri tutunup diğeri tutunmamış olabilir dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Geldiyse ne oldu Allah rızası için bana bir anlatsın. 😭
Değeriniz düşmeye başlamış sanki.
2 gün sonra tekrar kan vereceksiniz herhalde.
Maalesef artış olmaması ve değerin düşmesi kimyasal gebeliğe benziyor 🤔

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de size benzer durumum. 7. Gün 30 cıktı. 9. Gün 27.7 çıktı. Dr ilaçları kullan 11. Gün tekrar kan ver dedi. Sizin durum ne oldu cevap verirseniz sevinirim

Back
X