Kimyasal gebelik olabilir mi

dilaraydmr

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2024
84
19
8
22
Kızlar merhaba günaydın ben dün hamile olduğumu öğrendim aklımda hiç yoktu aslında böyle birşey 2 3 gün önce safra kesemde taş olduğu için antibiyotik ilaçlar almak zorunda kaldım çok ağrılarım olunca hastaneye gidip tedavi oldum kan sonucumu dün e nabizdan öğrendim şok geçirdim resmen 4 ay önce doğum yaptım ve ne yapacağımı bilemiyorum beta değerim 23 içtiğim ilaçlar hamileliği etkiler mi kimyasala dönüşür mü

Bilmeden içmişsin yani canım bilsen zaten içmezdin dönüşmez kimyasala ama tabi kontrol amaçlı dikkat et

Sizin başka bir konuda yazınızda eşinize korunmak istediğinizi küçük çocuğunuz olduğunu yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Tedirginliğinizi anlıyorum Rabbim öyle güç veriyor ki bir bakmışsınız ikisi birlikte büyümüş. İçinizi rahat tutun

Tabi ki ama 3 4 tane kullandım ve aslında geçen ay 20 sinde regl oldum yumurtlamamın üzerinden 2 hafta geçti 23 çok az değil mi
Geç döllenmedir iki günde bir baktır bende kimyasal olduğunda 15 le öğrendim 19 kadar çıktı dahada çıkmadı birde kimyasal da lekelenmeler oluyor kahve akıntı devamlı süren kanama felan oluyor az miktarda yani sende leke kanama yoksa sıkıntı yoktur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…