- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
-
AminnBu konuda bir bilgim yok ama dilerim rabbim şu mübarek günlerde kalbinizden geçenleri ömrünüze nasip etsin
kimyasal gebeliğin kötü bir etkisi yok diye biliyorum. hatta sonraki gebeliği hızlandırdığını söyleyenler var. test yapmasan gebeliği öğrenmezdin bile, bir çok kadın da bunu geçiriyor ama fark etmiyor. canını sıkma.
Umarım öyledir inşallah ve bir an önce adetimi görüp değerimin düşmesini istiyorum dua edinn dış genelik falan olmasınKimyasal ve boş gebelik eğer kadın ya da erkekte bir sıkıntı yoksa tekrarlamaz diye duymuştum bende 1 kere boş gebelik yaşadım
Benimde yumurtalarım gelişmiyo zaten klomen ve çatlatma iğnesiyle hamilelik oldu o da kimyasal olduMerhaba. Sakın korkma ve üzülme.Bende kimyasaldan sonra hamile kaldım hemde yumurtlarım adam gibi gelişmediği halde. Sakın korkma.
Benimde yumurtalarım gelişmiyo zaten klomen ve çatlatma iğnesiyle hamilelik oldu o da kimyasal oldubirde dış gebelik falan olu diye cok korkuyorum
Evet inşallah kimyasaldır ve dış gebelik olmaz. Kimyasal olması üzücü evet ama korkutucu değil çok şükür ama dış gebelik korkutucu rabbim yaşatmasjnAllah korusun. Kimyasaldır inşallah. Dış gebelikten bin kat iyidir.
Benim de kimyasalım yumurta büyütücü iğne + çatlatma iğnesiyle olmuştu. Hamileliğim ise tadaviyi yarıda kestiğim ay oldu. Tedaviyi bıraktığımda en büyük yumurtam 15mm di sen düşün gerisini.
Dua edelim de kimyasal olsun, kimyasalı çoğu kadın yaşıyor bilerek veya bilmeyerek.
Evet inşallah kimyasaldır ve dış gebelik olmaz. Kimyasal olması üzücü evet ama korkutucu değil çok şükür ama dış gebelik korkutucu rabbim yaşatmasjn
Öyle canım inşallah geçer bu günlerde bende hayırlısıyla sağlıkla bi evlat sahibi olurumDış gebelikse de çözümü var dış gebelikse de çok korkmamak lazım tabiki. Ama kimyasal o kadar olağan ki, hiç kafaya takmaya dahi değmez.
Öyle canım inşallah geçer bu günlerde bende hayırlısıyla sağlıkla bi evlat sahibi olurum
İnşallah dört gözle bekliyorum adetimiBende kimyasal geçirdim diger ay olmadi ama bu ay hamile kaldım. Allah sizede saglikli gebelik nasip etsin.
Korkulacak bir şey değil Adetiniz de yakın zamanda gelir.
Ahh inşallah öyledirr çok sağolunÜzülmeyin korkmayın da. Sağlıklı gebeliğe yer hazırlıyordur. En kısa zamanda sağlıkla güzel haberler alırsınız umarım
Aa ben hiç myle bişey yaşamadım sadece hamile oldugumu öğrndiğim günden itibaren iki gün kahverengi lekelenmem oldu sonra tamamen kesildi o günden sonrada adet olmadım hala bekliyorum adet olmayıHanımlar merhaba , bende üç aydır adet düzenleyici (doktor kontrolünde) prolaktin seviyesini düşürücü ilaç kullanıyordum. Ne yalan söyliyeyim ilk iki ay her belirtiyi hamileliğe yordum ama doktorun verdiği ilaçlar ile 26.gün yeniden adet oluyordum hatta eşim psikolojik diyordu. Herkes hissettim diyince Allah Allah ben niye hissedemiyorum diyordum ama bu ay kalbim yerinden çıkcak gibi heyecanlandı ve doktorum adetin bir gün bile gecikse hamilesindir dedi adetim tam üç gün gecikti ve ben 10 gün olsun bir dedim bekledim doktora da gitmedim kanda vermedim ama bir sancı yaşadım böyle birşey yok, sonra bir baktım kan gelmeye başladı ufacık gelince önemli değildir dedim ama sonra afedersiniz bir kanamam geldi peşinden de ömrümde hiç yaşamadığım bir parça düştü upuzun kordon gibiydi ağrım olmadı o an ama internette baktığıma göre o düşen daha canlanmadan düştüğü için kimyasal gebeliğe giriyormuş %70 bunu yaşıyormuş diye duydumve ne hikmetse bu yaşanılan olaydan sonra daha yakın zamanda gebelik oluyor diyorlar ilaç kullanmıyorum üç ay demişti bitti bu ay bende ovulasyon takip testi aldım İnşallah bu ay bebek haberi alırım Sizde böyle bir durum yaşayan oldu mu bu düşürdüğüm şey neydi bilmiyorum ama 32 yaşındayım ve şimdiye dek hiç başıma gelmemişti test yapmadığım için adını koyamam diyor doktorum da ne yapacağımı bilemedim kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?