Kimyasal gebelik di mi?Bazen öyle oluyormuş kuzenim de ağrılı şekilde kanama olmuş hatta kendinden geçmiş doktora gittiğinde düşük yapmışsın demiş
Temmuz ayında adetten önce sanki hamileymisim gibi migdem ağzımdaydı kasiklarim falan felaketti.mAdet gunu kanamam normalden cok farkliydi 2 parcali oldu 6 gun sürdü normalde 3bucuk 4 gün surerdi bence bende senin gibi kimyasal gebelik yaşadımKızlar merhaba hayirli günler.. Birkaç gün önce idrar testinde pozitif görüp iki gün sonra da kanamam başladı, test de negatife döndü. Bu süreçte hastaneye gitmedim, direk kimyasal dedim zaten, ağrım sızım olmadı. İki gündür de kanamam vardı, normalden daha yoğun şekilde. Az önce kendimin de hissedebilecegim şekilde bir parça geldi. Bu hissi biliyorum daha önce bir kez düşük yaptım ama o iki aylikti tabiki aynı değil o epey büyüktü... Ama az önce küçük dahi olsa bir parça geldi, bunu yaşayan oldu mu? Adet gibi olunuyor kimyasal diyordu herkes, bende böyle olmadı. Bildiğiniz düşük yapmış gibi hissediyorum..
Bu da neyin nesi anlamadım ki. İlk dusugumde parça haline kese vs geldikten sonra kanamam birden azaldı bitti gibi olmuştu. Bugün de oyle oldu. Parça geldi ve kanamam nerdeyse durdu. Normal düşük mü yaptım diyecegim ama beta birden idrarda görünmeyecek kadar düşükse normal düşük olmaz diye düşünüyorum, bilemedimkimyasal da parça olmaz diye duydum
Parçalı derken canım bildiğin parça geldi demek istedim. böyle zar gibi bir şeydiTemmuz ayında adetten önce sanki hamileymisim gibi migdem ağzımdaydı kasiklarim falan felaketti.mAdet gunu kanamam normalden cok farkliydi 2 parcali oldu 6 gun sürdü normalde 3bucuk 4 gün surerdi bence bende senin gibi kimyasal gebelik yaşadım
Di mi kese oluşmuş olamaz ya, olmasın lütfen. Zar gibi farklı bir şeydi.Kese olusmadan dusennler kimyasal gebelik oluyor kese olusmasıda zaman alıyor zaten
Bilmiyorum, moralim iyice bozuldu valla bir şey düşünemiyorumAcaba o neydi ya.
Evet öyleydi ve çok yoğundu şaşırmıştım ama adet günüm olunca üstüne düşmedim. Bir çok topikte bunları yaşayanlar olmuş kimyasalmis. Şimdi sendede duydumParçalı derken canım bildiğin parça geldi demek istedim. böyle zar gibi bir şeydi
Ama kimyasal gebelikten sonra diğer ay hamile kaliniyormus mesela ben ağustos ayında hamile oldugumu ogrendimParçalı derken canım bildiğin parça geldi demek istedim. böyle zar gibi bir şeydi
Oh içim rahatladı. Parça gelince çok tuhaf oldum normal düşük mü yaşadım acaba diye.. Sağ ol canım içim ferahladi :)Evet öyleydi ve çok yoğundu şaşırmıştım ama adet günüm olunca üstüne düşmedim. Bir çok topikte bunları yaşayanlar olmuş kimyasalmis. Şimdi sendede duydum
Ağzından bal damlıyorAma kimyasal gebelikten sonra diğer ay hamile kaliniyormus mesela ben ağustos ayında hamile oldugumu ogrendim
Rica ederim Normal bunları yaşamak moralini bozma yaniOh içim rahatladı. Parça gelince çok tuhaf oldum normal düşük mü yaşadım acaba diye.. Sağ ol canım içim ferahladi :)
InsallahAğzından bal damlıyoramiiin inşallah ben de ben de
Onu bilmiyorum ama oda bilmiyordu gebe olduğunuKimyasal gebelik di mi?
Ben geçirdim Kimyasal gebelik haziran ayında parça olaması normal sağlıksız da olsa yumurta ve spermin döllendiğini söyledi doktor bir cenin değilde kan yumağı oluşuyor öyle anlatayım bende kanama sırasında tarif ettiğin gibi bir parça düşürdüm adet sırasında iki defa olmak üzereKimyasal gebelik di mi?
Anladım canim sevindim yalnız olmadığıma, korktum açıkçası. Normal düşük yaptığımı bile düşündüm bir an böyle parça gelince.. Hamile kalabildin mi, var mı bir gelişme? Kimyasaldan sonra kolay oluyor diyorlar :)Ben geçirdim Kimyasal gebelik haziran ayında parça olaması normal sağlıksız da olsa yumurta ve spermin döllendiğini söyledi doktor bir cenin değilde kan yumağı oluşuyor öyle anlatayım bende kanama sırasında tarif ettiğin gibi bir parça düşürdüm adet sırasında iki defa olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?