Kimyasal gebelik 😔

Gizligizlii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
42
59
88
32
Merhaba arkadaşlar aynı sene içinde üç kere kimyasal gebelik yaşadım benim gibi yaşayıp sebebini bulan tedavi olan var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar aynı sene içinde üç kere kimyasal gebelik yaşadım benim gibi yaşayıp sebebini bulan tedavi olan var mı acaba?
Bende kimyasal yaşadım bu ay kadın doğuma gittim ilaç verdi onu kullanıyorum şu an herhangi bir sorun olmadığını söyledi bence bi kadın doğuma gitmelisin tutunması için bir şeyler verebilir

Bende kimyasal yaşadım bu ay kadın doğuma gittim ilaç verdi onu kullanıyorum şu an herhangi bir sorun olmadığını söyledi bence bi kadın doğuma gitmelisin tutunması için bir şeyler verebilir
İlaç olarak ne verdi bende kimyasal yaşadım hiç birşey vermedi bana folikasit harici

İki tane sağlıklı çocuğum var tedavisiz oldu hiçbir teşhis koyulmadı ama sürekli kimyasal gebelik oluyor

Ne yapacam bilmiyorum hiç olmasa insan kendini alıştırıyor ama böyle birseyi defalarca yaşamak çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…