- 11 Temmuz 2020
- 42
- 59
- 88
- 32
- Konu Sahibi Gizligizlii
Merhaba arkadaşlar aynı sene içinde üç kere kimyasal gebelik yaşadım benim gibi yaşayıp sebebini bulan tedavi olan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kimyasal yaşadım bu ay kadın doğuma gittim ilaç verdi onu kullanıyorum şu an herhangi bir sorun olmadığını söyledi bence bi kadın doğuma gitmelisin tutunması için bir şeyler verebilirMerhaba arkadaşlar aynı sene içinde üç kere kimyasal gebelik yaşadım benim gibi yaşayıp sebebini bulan tedavi olan var mı acaba?![]()
İlaç olarak ne verdi bende kimyasal yaşadım hiç birşey vermedi bana folikasit hariciBende kimyasal yaşadım bu ay kadın doğuma gittim ilaç verdi onu kullanıyorum şu an herhangi bir sorun olmadığını söyledi bence bi kadın doğuma gitmelisin tutunması için bir şeyler verebilir
Bana vermedi zaten doktor da ilgisizdi eczaneye danışıp sorsam mı acabaBen Elenatal kullanıyorum şu an ekstra olarak bunu verdi yumurtlamayı desteklemesi için ve tutunmayı desteklemek içinmiş öyle dedi ikisini kullan dedi Eki Görüntüle 3674692
Pkos mu var sizde sorun nedir ?İki başarısız tüp bebek tedavisinin ardından
Hormon testi verdiniz mi yoksa iyi bi doktor bulup özele gitmelisinBana vermedi zaten doktor da ilgisizdi eczaneye danışıp sorsam mı acaba
Özele gittim zaten ama buranın tek özel hastanesi ve doktoru o kadar ilgisizdi ki valla sağlık ocağında ki doktorlar daha iyidir ondanHormon testi verdiniz mi yoksa iyi bi doktor bulup özele gitmelisin
Daha temmuz ayında hormon vermiştim devlet hastanesinde ki doktora gösterdiğim de hepsi çok iyi demişti bu tekrar istedi adet olmayı bekliyorumHormon testi verdiniz mi yoksa iyi bi doktor bulup özele gitmelisin
Kan pıhtılaşma testi yaptınız mı o çok önemli belki o şekilde bir sıkıntı vardır hani bir de bazı bağışıklık testleri var onları nasıl hani Doktorlar istiyor bilmiyorum ama benden istemişlerdi onları mutlaka yaptırın bence ihmal etmeyin yoksa sürekli yine devam eder tabii Rabbim bilir ama Allahu Teala önlemini al diyor buradaki arkadaşlara söylüyorum hani bu durumda olanları çoğu kişiye tedbirli çoğu kişi ilaçlarını kullanmaya devam ediyor önemsemişler gitmişler ben önemsemedim biri olduğu önemsemedim iki oldu önemsemedim yani aslında gittim önemsedim ama sonuçlarım normal çıkmıştı sonra başka hastanede başka bir doktorMerhaba arkadaşlar aynı sene içinde üç kere kimyasal gebelik yaşadım benim gibi yaşayıp sebebini bulan tedavi olan var mı acaba?![]()
Hiç çocuğu olmayanların kendini alıştırdığını nereden çıkardınız? Hiç çocuğu olmayanlardan daha mı kötü durumda olduğunuzu düşünüyorsunuz yani?Ne yapacam bilmiyorum hiç olmasa insan kendini alıştırıyor ama böyle birseyi defalarca yaşamak çok üzücü
Kimyasal yerine hiç olmasa demiş sanki yani hiç tutmasa bu oluşan kimyasal gebelikler yerine . hiç cocuğu olmayan anlamında dememiş benceHiç çocuğu olmayanların kendini alıştırdığını nereden çıkardınız? Hiç çocuğu olmayanlardan daha mı kötü durumda olduğunuzu düşünüyorsunuz yani?
2 tane sağlıklı çocuğunuz varmış Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsünler inşallah ama kimsenin acısını kendi acınızla yarıştırmayın. Hiç çocuğu olmayanların halinden siz anlayamazsınız ve bu tarz bir yorum da yapamazsınız kusura bakmayın.