• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik 😔

Gizligizlii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
42
59
88
32
Merhaba arkadaşlar aynı sene içinde üç kere kimyasal gebelik yaşadım benim gibi yaşayıp sebebini bulan tedavi olan var mı acaba?🥲

Merhaba arkadaşlar aynı sene içinde üç kere kimyasal gebelik yaşadım benim gibi yaşayıp sebebini bulan tedavi olan var mı acaba?🥲
Bende kimyasal yaşadım bu ay kadın doğuma gittim ilaç verdi onu kullanıyorum şu an herhangi bir sorun olmadığını söyledi bence bi kadın doğuma gitmelisin tutunması için bir şeyler verebilir

Bende kimyasal yaşadım bu ay kadın doğuma gittim ilaç verdi onu kullanıyorum şu an herhangi bir sorun olmadığını söyledi bence bi kadın doğuma gitmelisin tutunması için bir şeyler verebilir
İlaç olarak ne verdi bende kimyasal yaşadım hiç birşey vermedi bana folikasit harici

İlaç olarak ne verdi bende kimyasal yaşadım hiç birşey vermedi bana folikasit harici
Ben Elenatal kullanıyorum şu an ekstra olarak bunu verdi yumurtlamayı desteklemesi için ve tutunmayı desteklemek içinmiş öyle dedi ikisini kullan dedi IMG_1232.webp

İki tane sağlıklı çocuğum var tedavisiz oldu hiçbir teşhis koyulmadı ama sürekli kimyasal gebelik oluyor

Ne yapacam bilmiyorum hiç olmasa insan kendini alıştırıyor ama böyle birseyi defalarca yaşamak çok üzücü

Kan pıhtılaşma testi yaptınız mı o çok önemli belki o şekilde bir sıkıntı vardır hani bir de bazı bağışıklık testleri var onları nasıl hani Doktorlar istiyor bilmiyorum ama benden istemişlerdi onları mutlaka yaptırın bence ihmal etmeyin yoksa sürekli yine devam eder tabii Rabbim bilir ama Allahu Teala önlemini al diyor buradaki arkadaşlara söylüyorum hani bu durumda olanları çoğu kişiye tedbirli çoğu kişi ilaçlarını kullanmaya devam ediyor önemsemişler gitmişler ben önemsemedim biri olduğu önemsemedim iki oldu önemsemedim yani aslında gittim önemsedim ama sonuçlarım normal çıkmıştı sonra başka hastanede başka bir doktor
bir test istedi o test sonucunda çıktı bağışıklıkla ilgili sorunum varmış bu şekilde özellikle bu kamplaşma testini genetik testine genetik doktoru yapıyor ayrıyetten oradan randevu alıyorsunuz haberiniz olsun

Ne yapacam bilmiyorum hiç olmasa insan kendini alıştırıyor ama böyle birseyi defalarca yaşamak çok üzücü
Hiç çocuğu olmayanların kendini alıştırdığını nereden çıkardınız? Hiç çocuğu olmayanlardan daha mı kötü durumda olduğunuzu düşünüyorsunuz yani?
2 tane sağlıklı çocuğunuz varmış Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsünler inşallah ama kimsenin acısını kendi acınızla yarıştırmayın. Hiç çocuğu olmayanların halinden siz anlayamazsınız ve bu tarz bir yorum da yapamazsınız kusura bakmayın.

Hiç çocuğu olmayanların kendini alıştırdığını nereden çıkardınız? Hiç çocuğu olmayanlardan daha mı kötü durumda olduğunuzu düşünüyorsunuz yani?
2 tane sağlıklı çocuğunuz varmış Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsünler inşallah ama kimsenin acısını kendi acınızla yarıştırmayın. Hiç çocuğu olmayanların halinden siz anlayamazsınız ve bu tarz bir yorum da yapamazsınız kusura bakmayın.
Kimyasal yerine hiç olmasa demiş sanki yani hiç tutmasa bu oluşan kimyasal gebelikler yerine . hiç cocuğu olmayan anlamında dememiş bence

Back
X