Kimyasal Gebelik Sebebiniz neydii???

pucky06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.686
641
merhaba kızlar benim birinci bebeğimin kalbi durdu ikincide kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. tahlillerimi yaptırıcam yarın ama merak ettim kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar sorunlarınız ne olarak çıktı?

merhaba kızlar benim birinci bebeğimin kalbi durdu ikincide kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. tahlillerimi yaptırıcam yarın ama merak ettim kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar sorunlarınız ne olarak çıktı?
Benim tam tersiydi ilki kimyasal ikincisinde kalp atisi alamadik. Benim cift rahim cikmisti ama bunun yasadiklarimla bi ilgisi yokmus tesadufi dedi doktor. Kimyasal gebelik cok sīk rastlanan bir durummus cogu defa adet gecikmesi saniliyomus test yapilmadigindan anlaSilmiyomus. Insallah senin testlerinde de bi sorun cikmaz ama en muhtemel pihtilasma bi soruN olabilir kromozomal degildir insallsh. Cok gecmis olsun

Benim tam tersiydi ilki kimyasal ikincisinde kalp atisi alamadik. Benim cift rahim cikmisti ama bunun yasadiklarimla bi ilgisi yokmus tesadufi dedi doktor. Kimyasal gebelik cok sīk rastlanan bir durummus cogu defa adet gecikmesi saniliyomus test yapilmadigindan anlaSilmiyomus. Insallah senin testlerinde de bi sorun cikmaz ama en muhtemel pihtilasma bi soruN olabilir kromozomal degildir insallsh. Cok gecmis olsun
kromozal ne oluyor cnm? çıkarsa ne olacak :KK43:

kromozal ne oluyor cnm? çıkarsa ne olacak :KK43:
Kromozomal olursa pgt ile tup bebek yapiliyor bu sayede cocuk sahibi olma ihtimali var. Translokasyon vb bisey cikarsa yani. Zaten raporda ozellikle belirtiliyor bu durumda. Sen daha once iki gebelik gecirdigin icin daha kotusu olmaz. belkide sadece tesadufidir insallahta butun sonuclarin temiz cikar. Ama doktorun genetik testleri istemesebile sen talep et. Smear, genetik testler kromozom analizi ve trombofili paneli, hsg Ve tabiki hormon testleri. Bunlari yaptir sonrasindan korkma saglicakla alirsin insallah en kisa zamanda kucagina

X