Kimyasal Gebelik sonrası adet gecikmesi yaşayan var mı?

ruhuseyyah

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
16
7
86
31
Merhabalar hanımlar, geçen ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım, bat tarihinde (28.08.2025) regl oldum normal düzenimi yaşadım ve bitti.bu ay ise bat tarihim 28 eylüldü ama regl olmadım bu sefer erken test yapmayacağım dedim (o kadar çok test yapıyorum ki artık eczane değiştirir oldum utancımdan :) ) ama tabiki dayanamadım neredeyse 6 gün geçti. Bu sabah test yaptım ve negatifi gördüm. Acaba geç döllenme mi diye yine de içimde bi umut bekliyorum. Sanırım jinekolğa gitmemde fayda var gibi gözüküyor. Aramızda kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi olan var mı? Ya da bir umut sizce hamile olabilir miyim? kıymetli yorumlarınızı bekliyorum..

kan verin isterseniz ama beta hcg sıfırlanmamışta olabilir şuan ben geçen yıl kimyasal yasadıgımda 12 gün gecikmem olmuştu

kimyasal gebelik olunca tekrardan kan vermiştim o zaman sıfırlanmıştı değerim. Doktorum herhangi bir sıkıntı yok demişti o zaman. En doğrusu biraz beklemek olacak sanırım (ve en zoruda beklemek ) . Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Merhaba temmuzda kimyasal gebelik yaşadım. Kanama 3 ağustosta başladı 10 ağustosta bitti. Diğer regl 9 eylülde başladı 11 eylülde bitti

Sizin döngünüz hemen eski haline dönmüş gibi gözüküyor. Benim döngülerimde hep düzenliydi. Böyle olunca bende stres oldum biraz. şuan hala olmadım bekliyorum bakalım. belki stres belkide başka birşey oldu. inşallah en sağlıklı ve kısa zamanda güzel gebelik haberleri alırız.

Doktor kontrolüyle 1 ay ara verdik. Bu ay yeniden denedik inşallah nasip olur hepimize

Doktor kontrolüyle 1 ay ara verdik. Bu ay yeniden denedik inşallah nasip olur hepimize
ayy inşallah ya. bugün cuma umarım dualarımız kabul olur. Rabbim kimyesi bu yolda koymasın. İsteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…