- 10 Nisan 2018
- 24
- 10
- 88
- 31
- Konu Sahibi ruhuseyyah
-
Merhaba temmuzda kimyasal gebelik yaşadım. Kanama 3 ağustosta başladı 10 ağustosta bitti. Diğer regl 9 eylülde başladı 11 eylülde bittikimyasal gebelik olunca tekrardan kan vermiştim o zaman sıfırlanmıştı değerim. Doktorum herhangi bir sıkıntı yok demişti o zaman. En doğrusu biraz beklemek olacak sanırım (ve en zoruda beklemek) . Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Sizin döngünüz hemen eski haline dönmüş gibi gözüküyor. Benim döngülerimde hep düzenliydi. Böyle olunca bende stres oldum biraz. şuan hala olmadım bekliyorum bakalım. belki stres belkide başka birşey oldu. inşallah en sağlıklı ve kısa zamanda güzel gebelik haberleri alırız.
ayy inşallah ya. bugün cuma umarım dualarımız kabul olur. Rabbim kimyesi bu yolda koymasın. İsteyen herkese nasip etsin.Doktor kontrolüyle 1 ay ara verdik. Bu ay yeniden denedik inşallah nasip olur hepimize
ne yaptınız acaba? aynı durumdayızayy inşallah ya. bugün cuma umarım dualarımız kabul olur. Rabbim kimyesi bu yolda koymasın. İsteyen herkese nasip etsin.
Günaydın ben 3 gün evvel regl oldum sanırım stres yaptım normal akışında devam ediyor şuanda. Umarım bu aydan sonra normal düzenim devam eder. Siz de durum ne?ne yaptınız acaba? aynı durumdayız
bugün tam 7. günüm ama hala olamadım. cumartesi günü kan verdim ama negatif çıktıGünaydın ben 3 gün evvel regl oldum sanırım stres yaptım normal akışında devam ediyor şuanda. Umarım bu aydan sonra normal düzenim devam eder. Siz de durum ne?
umarım hakkınızda hayırlısı olu, benim ki kısmet olursa ikinci bebeğim olacak yaşları yakın olsun istiyorum ama çok istiyorum sanırım kafaya taktığım için ister istemez stres yapıyorum. ahhh bir akışına bırakabilsekk bazı şeyleri. :)) inşallah sizde sağlıklı hayırlı şekilde güzel haberlerinizi alırız. sanırım bu olay döngü düzenimizi değiştiriyor ister istemez. valla adet oldum rahatladım biraz her yerim şişti çünkü. bbugün tam 7. günüm ama hala olamadım. cumartesi günü kan verdim ama negatif çıktı
benim de ilk gebeliğim olacak daha 14 aydır evliyim daha yeni karar verdik zaten ve bu işlerin zor olduğunu fark ediyorum daha 20’li yaşlarda olmama rağmen :) ama dediğiniz gibi insanda stres kaygı yaratıyor bu zamana kadar hep düzenliydi. size de en kısa zamanda hayırla afiyetle nasip etsin inşallah Rabbimumarım hakkınızda hayırlısı olu, benim ki kısmet olursa ikinci bebeğim olacak yaşları yakın olsun istiyorum ama çok istiyorum sanırım kafaya taktığım için ister istemez stres yapıyorum. ahhh bir akışına bırakabilsekk bazı şeyleri. :)) inşallah sizde sağlıklı hayırlı şekilde güzel haberlerinizi alırız. sanırım bu olay döngü düzenimizi değiştiriyor ister istemez. valla adet oldum rahatladım biraz her yerim şişti çünkü. b
Amin inşallah. İnsan deneyince hemen olsun istiyor. İlk gebeliğimde 3. ayımda hamile kalmıştım. Sanki hiç kalamayacak mışım bir sıkıntı varmış gibi hissettim kendimde. O sıra deprem olmuştu salmıştık bizde gündem değişmişti. Yani kafamda rahatlatmıştım o konuyu. Her şeyin bir vakti nasibi zamanı var. Rabbim en hayırlısını en güzelini bilir. İnşallah güzel bi gebelik süreciniz olur. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay ve hızlı oluyormuş (ben üniversitede çalıyorum buradaki doktorum öyle söyledi) inşallah 2026 ya girmeden evvel hayırlı haberler alırız. Siz de bu sürede sıvı tüketimine dikkat edin inşaallah etkisi olur regl olmanızdabenim de ilk gebeliğim olacak daha 14 aydır evliyim daha yeni karar verdik zaten ve bu işlerin zor olduğunu fark ediyorum daha 20’li yaşlarda olmama rağmen :) ama dediğiniz gibi insanda stres kaygı yaratıyor bu zamana kadar hep düzenliydi. size de en kısa zamanda hayırla afiyetle nasip etsin inşallah Rabbim
bu değerli yorumunuz ve dualarınız için çok teşekkür ederimAmin inşallah. İnsan deneyince hemen olsun istiyor. İlk gebeliğimde 3. ayımda hamile kalmıştım. Sanki hiç kalamayacak mışım bir sıkıntı varmış gibi hissettim kendimde. O sıra deprem olmuştu salmıştık bizde gündem değişmişti. Yani kafamda rahatlatmıştım o konuyu. Her şeyin bir vakti nasibi zamanı var. Rabbim en hayırlısını en güzelini bilir. İnşallah güzel bi gebelik süreciniz olur. Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay ve hızlı oluyormuş (ben üniversitede çalıyorum buradaki doktorum öyle söyledi) inşallah 2026 ya girmeden evvel hayırlı haberler alırız. Siz de bu sürede sıvı tüketimine dikkat edin inşaallah etkisi olur regl olmanızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?