kimyasal gebelik sonrası adet

merhaba kızlar bende yeni kimyasal gebelik yaşadım reglim bitti biticek gibi ama çok kısa sürdü şimdide hafif derinden akıntı gibi geliyor normalmi bu reglilerimde gerçi çok ok uzun sürmez ama bu sefer 2 gün falan sürmüş oldu böyle olan oldumu acaba pazartesi gitcem doktora ama merak ettim işte hakkımzıda hayırlısı inşallahh

Arkadaşlar kimyasal gebelik sonrasında adet düzeniniz değişti mi? Ben Ocak ayından sonra kimyasal gebelik yaşadım Şubatta hiç regl olmadım mart 5 te de malesef tutunamadan düştü adetim başladı normalde 33-34 günde bir olurum nisan da ne zaman beklemeliyim bilemedim kimyasal gebelikten sonra adet hemen olunuyor mu yoksa bir aksaklık mı oluşuyor?

merhaba arkadaşım.2 kez kimyasal gebelik yaşadım.ilkinde 29. günde adet oldum normalde 31 günde bir oluyorum.diğerini geçen ay yaşadım ve bugün adet oldum 20 sinde olmam gerekiyordu 7 gün geçiktim yani.40 güne kadar normal diyorlar yani.

arkadaşlar ben 6 şubatta adet oldum ve tüp bebek tedavisine başladım transferden 10 gün sonra hcg 18 12.günde 70 çıktı.ama 12.gün sabah kan vermeden hemen önce kanamam başlamıştı zaten sonrada düşe düşe 0'a düştü.en son 4 martta adet oldum yani kanamamın olduğu gün. öncesinde 3-4 gün leke olurdu.5 mart oldu ne kanama ne de lekelenme var. acaba kimyasal gebelik yaşayanlarda gecikme oldumu olduysa ne kadar süre oldu.eşimin sperm sayısı çok düşük hamile kalmam bir mucize zaten o ihtimali düşünmüyorumda düşündüğüm hcg 0'a düştü diye hiç doktora gitmedim acaba içerde bişey kalmışmıdır yada kist falan oluşmuş olabilirmi yoksa gecikme son derece normalmi. kimayasal gebelik yaşayanlar nolur paylaşın.bu ikinci denememdi

bende kasımda yaşadım kimyasal gebelik ama hemen arkasına hamile kaldım yani bir daha adet olmadım bence stres yapma strestende gecikiyor olabilir benim doktorum değerlerin sıfırlandığı için herhangi bir işleme gerek yok dedi normal kanamayla atarsın dedi yani parçadan filan şüphelenme bir kaçgün daha bekleyip doktora gitmeni tavsiye ederim.

Iyi günler 8 kasimda kimyasal gebelikle kanamam basladi 6 gun surdu su an aradan 25 gun gecti ilk hamileligimdeki aynı sancilari yasiyorum 25 gunde hamile kalma ihtimali var mı

Kımyasal gebelık yaŞadım ve o ay adetım 13 gÜn sÜrdÜ arkadaŞlar..
Benimde 15 gün sürdü ilk 3 gün kanama sonrasında hep lekelenme şeklinde 15 gün devam etti peki siz ne kadar sonra regl oldunuz gecikme yaşadınızmi benim 5 gün geçti gelen giden yok acaba uzun sürdüğü için mi gecikme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…