Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik yaşadıktan ne kadar süre sonra sağlıklı bir gebelik yaşamaya başladınız? Cesaretim kırıldı korkuyorum gebeligi denemeye tekrar.
Su an en büyük şükrum dış gebelik olmamasi. En azindan adetle atmaya çalışıyor vücut. Teşekkürler tatlım moral verdiğin icin. Dün cok kötüydum. Bugün daha iyiyim şükürler olsun.Bende ramazan bayramindan hemen so ra kimyasal gebelik yasadim.. ama hala guzel haberimi alamadim.. ama korkma sağliksizmiş demekki alacak nefesi yokmuş öyle dusun.. ona takilma önüne bak sen.. hormon testlerini yaptir iimyasal gebelikden sonra horminlarinda degisiklikler oluyor cunku.. kendini dinlemeyi birak![]()
Allah saglikli gebelik yasatsin isteyen herkese. Aksi cok üzücü oluyor.Su an en büyük şükrum dış gebelik olmamasi. En azindan adetle atmaya çalışıyor vücut. Teşekkürler tatlım moral verdiğin icin. Dün cok kötüydum. Bugün daha iyiyim şükürler olsun.
Canım bende 14 Ağustosta bebeğimi kaybettim kimyasal gebelik dediler 10 gün sonra hamile kalmışım şuan 10 haftalık olduk Rabbimin izniyle hiç korunma hemen hamile kalabilirsinKimyasal gebelik yaşadıktan ne kadar süre sonra sağlıklı bir gebelik yaşamaya başladınız? Cesaretim kırıldı korkuyorum gebeligi denemeye tekrar.
Aaa ne kadar güzel bir haber çok sevindim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim :)Canım bende 14 Ağustosta bebeğimi kaybettim kimyasal gebelik dediler 10 gün sonra hamile kalmışım şuan 10 haftalık olduk Rabbimin izniyle hiç korunma hemen hamile kalabilirsin
Hemde ne korkular hala çok korkuyorum her hamile Anne adayi gibi canım benim Rabbim sana da isteyen tüm kardeşlerimize de nasip etsin inşallah dua et bol bologlumherseyim
Lee_shin_mee B Bekayyy kizlar cok güzel haberler verdiniz sevindim :) Teşekkürler Allah evlatlarinizi kucağıniza almayi nasip etsin. Tekrar korku yasadiniz mi peki problem olur mu diye
Aminnn canım. Tekrar hamile kalırsam bu kez hemen öğrenmek istemiyorum. Ne kadar erken ogrenirsek o kadar kaygilaniyoruz ve umutlaniyoruz. Bulantin kusman var mi? Nasıl geçiyor gebelik?Hemde ne korkular hala çok korkuyorum her hamile Anne adayi gibi canım benim Rabbim sana da isteyen tüm kardeşlerimize de nasip etsin inşallah dua et bol bol
Yanlış düşünüyorsun canım ben hemen öğrendim düşük tehlikem vardı tedavi gördüm iğne ve ilaç kullandım hemen öğren bence Rabbim ömür verdiyse her şekilde tutunuyor bebeğimiz ama sen elinden geleni yap taktir Allah'ın. Ben öyle diyorum elim karnımda Allah'ım evladım için çaba harcıyorum ama taktir senin diyorum .10 haftamız bizim teyzesi mide bulantım epey var ama çok kusma yok .fakat bel ağrılarım var müthiş derecede. Sağlıklı bir gebelik geçirsen de korkuyorsun inan bana bişey olur mu korkusu hep oluyor içinde tabi evlatlar doğunca da o korku bitmiyor Anne olmak evladın için hep korkup kaygılanmak koruma arzusu duymak Rabbim sana da nasip etsin inşallah. Dualarım bütün isteyen kardeşlerimle..Aminnn canım. Tekrar hamile kalırsam bu kez hemen öğrenmek istemiyorum. Ne kadar erken ogrenirsek o kadar kaygilaniyoruz ve umutlaniyoruz. Bulantin kusman var mi? Nasıl geçiyor gebelik?
oglumherseyim
Lee_shin_mee B Bekayyy kizlar cok güzel haberler verdiniz sevindim :) Teşekkürler Allah evlatlarinizi kucağıniza almayi nasip etsin. Tekrar korku yasadiniz mi peki problem olur mu diye
Teşekkür ederim canim. Oyyy kuzucuk kendini belli ediyor ama sene pek uzmuyor o zaman aferin ona :) sanirim kaygılarımin gecmesi icin zamana ihtiyacim var.Yanlış düşünüyorsun canım ben hemen öğrendim düşük tehlikem vardı tedavi gördüm iğne ve ilaç kullandım hemen öğren bence Rabbim ömür verdiyse her şekilde tutunuyor bebeğimiz ama sen elinden geleni yap taktir Allah'ın. Ben öyle diyorum elim karnımda Allah'ım evladım için çaba harcıyorum ama taktir senin diyorum .10 haftamız bizim teyzesi mide bulantım epey var ama çok kusma yok .fakat bel ağrılarım var müthiş derecede. Sağlıklı bir gebelik geçirsen de korkuyorsun inan bana bişey olur mu korkusu hep oluyor içinde tabi evlatlar doğunca da o korku bitmiyor Anne olmak evladın için hep korkup kaygılanmak koruma arzusu duymak Rabbim sana da nasip etsin inşallah. Dualarım bütün isteyen kardeşlerimle..
Şükürler olsun ki gebe kalabiliyomusum ve yine şükürler olsun ki daha fazla gelismeden adetle atıyorum embriyoyu. Bunlar zaten acimi hafifletiyor. Artik duamizi edip önümüzdeki maclara bakcaz o zaman :)Canım benim hiç korkma bunu biraz şansımıza denk gelen birşey gibi düşün. Önlenebilecek ya da şunu yapayım da olmasın diyebilecek bişeyimiz yok. Ama kimyasal gebelik iyi birşeyin habercisi aslında, demekki sende de eşinde de bir problem yok ve döllenme oluyor. Ne kadar çok stres yaparsan bu süreç o kadar uzar. Kimyasal o kadar da gebelik korkulacak bişey değil öyle düşün
Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canim :) adet gecikmesi yaşadın mi kimyasaldan sonra?Cnm bnde kimyasaldan snra 1 ay korundum diger ay tekrar hamile kaldim Allahim insallah sana ve isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin![]()
Ben yasadim cnm 6 gun kadar gecikmem oldu. Tabi bu sirada beta baktirdim.cunku idrar testlerim pozitifti. Ama beta 5 cikti 2 gun sonrada adet oldumAllah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canim :) adet gecikmesi yaşadın mi kimyasaldan sonra?
O zaman bi hafta filan beklemek en iyisi.Ben yasadim cnm 6 gun kadar gecikmem oldu. Tabi bu sirada beta baktirdim.cunku idrar testlerim pozitifti. Ama beta 5 cikti 2 gun sonrada adet oldum
Hayır beklemeni tavsiye etmem sıkıntı filan olur bilemezsin Allah korusun ben şöyle yaptım adetten 2 gün önce test yaptım pozitif adet günü yaptım koyulasti adetten iki gün sonra bir daha yaptım koyuluğu takip ettim sonra kan verdim iki günde bir de onu kontrol ettim 3 kere de kan verdim doktora gittiğimde keseyi gorduk çok şükür iki hafta sonra da kalp atisini duyduk inşallah darısı herkesin başına ama beklemeni tavsiye etmem kontrollü git daha iyiO zaman bi hafta filan beklemek en iyisi.