Kimyasal gebelik sonrası hamile kalan bacılar tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

mislinaaax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
28
4
1
26
Hcg il sonuçta 31 sonrasında 18 e düştü aynı zamanda Pcosluyum kimyasal gebelik geçirdim sonrası için ne dersiniz ?

Hcg il sonuçta 31 sonrasında 18 e düştü aynı zamanda Pcosluyum kimyasal gebelik geçirdim sonrası için ne dersiniz ?
Merhaba geçmiş olsun🌸 burda kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok okumuştum ben de onlardan biri oldum. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 34le öğrendim bir gün sonra kanamam başladı 16ya düştü . Bu ay tekrar göğüs ağrımdan şüphelenip test yaptım beta 18 çıktı sonra 46 95 diye yükseldi şimdi bekliyorum. Bende de pcos var iki ay üst üste olmasına şaşırdım ben de . İnşallah sen de tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın 🥰

Merhaba. Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. Önce 30 küsurlardaydı sonra 20lere düştü. Kanama başladı. Doktora gittim tabi hemen, değerlerime bakıldı. Kilom yüksek olduğu için doktorum bir kaç değerim için takviye, inositol falan önerdi. Diyete başladım ve kullandım takviyeleri. Daha sonra kontrole gittim 1 buçuk ayda 8 kilo vermiştim. Tiroit için de ilaç verdi düşürmek amaçlı. Temmuzda hamile olduğumu öğrendim. İyi bir doktora denk gelmek önemli. Kimyasaldan önce de gitmiştim doktora gebelik için kontrol amaçlı. Kan tahlili bile yapmadı.

Umarım sağlıkla büyütürsünüz bebeğinizi. Aynı durumu yaşadım. Umarım en kısa ve hayırlı zamanda isteyen herkes sağlıklı gebelikler yaşar. Benimde kimyasal gebelik oldu 31 di ilk değerim sonra 18 e düştü. İlk tedavimdi klomen ve iğne sonrası oldu.

Merhaba geçmiş olsun🌸 burda kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok okumuştum ben de onlardan biri oldum. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 34le öğrendim bir gün sonra kanamam başladı 16ya düştü . Bu ay tekrar göğüs ağrımdan şüphelenip test yaptım beta 18 çıktı sonra 46 95 diye yükseldi şimdi bekliyorum. Bende de pcos var iki ay üst üste olmasına şaşırdım ben de . İnşallah sen de tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın 🥰
Aminnn inşAllah 💕 ne güzel Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inşAllah. Umarım bende diğer ay :) Pcos ve biraz kilo olunca insan daha da endişe edebiliyor

Back
X