Ne güzel istanbul gibi bir imkansızı n varsa orda git doktora. Şişli memorial tüp bebek merkezi Türkiye çapında en iyisi semra kahraman var orda. Ben ve benim gibi dılardan çok gelip orda tedavi olup bebeğini doğuran var. Ama senin durumun şu an için tüp bebek durumu değil tahminime göre. Eşinin sperm olayı hamile kalmana engel değilse eğer. İçini rahar tut ve asla tek doktorla kalma. Çünkü bazıları çok çabuk korkutuyorlar. Ben izmirde ege üniversitesine gittim özel iki doktora gittim. Genel olarak sıkıntı yok. Sadece yaş faktörü engel olabilir dediler. 35 den sonra sıkıntı adım adım artıyor 38 ve 40 olduysan birazdaha sıkıntılı durum. sen geç kalmış değilsin. Tedavi olacaksan başka doktora gideceksen paylaşma çünkü insanı arayıp gerekli gereksiz sorular sorup strese sokuyorlar. Benim öyle oldu ilk kimyasal muabbetim. Tedaviye başlarkende söylemedim. Üstlerine vazife gibi sorup durdular ne zaman başlican geç kalma. Başlamıyorum dedim en son keyfim istemiyor. Keyfim gelince başlicam. Transfer olduğumda eşim söyledi. Hangi araya sıkıştırdın dediler. Otelde kaldım eşimşn tüm ailesi istanbulda. Ama rahat kafa gerek. gereksiz muabbetler gereksiz sorular şişiriyor insanı. Allahım tez zamanda nasip etsin sana tedaviye gerek kalmadan. Tedavi işi hem stresli hem masraflı. Dua edeceğim senin için.
Allah razı olsun. Dualarında yer almak çok güzel :) hamile kadının duası kabul olur derler bizde. Ben şu ana kadar tek dr ile geldim. Başkasına gitmedim. Onun da ağzında gittiğimden beri hep rahim filmi ve aşılama var. Hiç bi sorun çıkmadı bizim testlerde kadın ona rağmen bu konu üzerine çok seminer toplantı vs oluyo hiç bir sorun yokken çocuk sahibi olamayan çok çift var diyo. Yaşın ilerlemiş bekleyemeyiz aşılama yapalım diyo valla anlamadım dr um benden aceleci :) kimyasal sonrası şimdi adetim başladı 2 gündür..sancım felende öyle çok yok.. açıkcası rahim filmi konusunda da şüpheliyim gerek var mı diye?