KİMYASAL GEBELİK SONRASI HAMİLE KALDIM

merve5252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
4
1
1
32
merhaba,sat 29 Kasım (kimyasal gebelik oldu) bat 29 aralık idi.30 Aralık da beta hcg 2.0 çıktı . 4 Ocak 88.39 çıktı . 7 Ocak 270.76 çıktı . Tekrar kimyasal yaşamaktan korkuyorum .
İştahım aşırı açıldı bu bir haftalık dilimde ve sırt ağrım var anlamadığım şekilde.
Buna benzer durum yaşayan var mı acaba ? Var ise ne kadar sürede test takibi yaptınız ?

hayırlı olsun betanız güzel artmış. Bir kere daha kan verin.

2 günde bir testinizi yenileyip 2 katı artış görmeniz gerekiyor. Bu dönemlerde stres yapmamaya çalışın ben de kimyasal gebelik geçirdim daha önce o yüzden çok iyi anlıyorum sizi ama yinede olumlu düşünün olumlu olsun inşallah

Merhaba, teşekkür ederim yaptırdım 686 açtı çok şükür. Daha önce kimyasal olduğu için diken üstündeyim maalesef . Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah

Merhaba, teşekkür ederim yaptırdım 686 açtı çok şükür. Daha önce kimyasal olduğu için diken üstündeyim maalesef . Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Artış güzel olmuş bundan sonrası kese görüntüsü. Amin inşallah sizde sağ salim sağlıkla sıkıntısız kucağınıza alırsınız bebişinizi

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba bende dün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim bir umut kapısı arıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…