Kimyasal gebelik sonrası hamilelik planı

hatcana

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
62
7
6
Kızlar selam ,
Şuan kimyasal gebelik geçiriyorum maalesef kanamam 25 gündür devam ediyor doktorum sonrasında hemen hamile kalabilirsin yumurtalıkların çok güzel vs gibi konuşmalar yaptı ama kız kardeşimde aynısını yaşamıştı ve doktoru en az 3 adet görmen gerekli demişti sizler ne kadar beklediniz doktorum herhangi bir problem görmesede korkuyorum açıkçası..

Bende aynısını yaşadım 3 adet geçsin dedi bana da ben 6 dan sonra hamile kaldım

Kanamanın 25 gündür sürmesi normal mi canım , bunu sordun mu ? Benim 4-5 gün sürmüştü..ocak ayında kimyasal geçirdim ben de ve doktorum seninkisi gibi korunmanıza gerek yok, rahim zaten hazır olduğunda gebeliği kabul eder demişti ve şimdi 7 haftalık hamileyim… inşallah bir daha yaşamam ve sen de çok beklemeden sağlıklı bir şekilde yine gebe olursun canım

Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam 6 gün sürdü. 25 biraz fazla sanki. Hekiminize danıstiniz mi? Benim hekimim de alttan ultrasonla muayene etti rahim ve yumurtaliklarimin gayet iyi olduğunu ve beklememin gerekmediğini söyledi. Sadece folik asite ve düzenli ilişkiye devam et dedi bu kadar

Tlfnum bozulduğu için anca cevap verdim kusura bakmayın arkadaşlar çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah şöyle adetle birlikte 25 gün olmuştu ki şuan hala devam ediyor doktoruma sormuştum normal canım dedi kız kardeşimde kimyasal geçirmişti onunkide uzun sürmüştü

Benimde kanamam devam ederken doktorum baktı alttan muayene etti yumurtalıkların çok güzel dedi herhangi bir sorun yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…