kimyasal gebelik sonrası kanama

bir de şu var benim 12. gün değerim 46 idi...genelde 12. gün değeri düşük olanlar kimyasal gebelikle sonuçlanıyor...tabi istisnalar var....ama benim doktor 100 ün üstünde olmasını beklerdik diyor...demek ki beklenti yüksek olması yoksa sonu kimyasal gebeliğe varıyor....:kahve:

yani şu an an aslında bende de gebelik oluşmuş, ama kanamayla sonlanıyor değil mi? ama bu dış gebelik değildir değil mi? korkuyorum...bir kaç yerde dış gebelik de belirti yapmaz, kanama olur falan diye okudum da.... çok korkmaya başladım..

buarada Adam, senin kimyasal gebelik de yani bu 12. gün 46 çıktığında kanaman varmıydı? sonradan mı başladı?

Son düzenleme:
canım dış gebelikte bizim gibi 46 lar felan değil çok daha yüksek olurmuş....3000-8000 gibi büyük rakamlar ...rahat ol sen...benim yaklaşık bir hafta sonra kanamam başladı...hemen olmadım....senin kanama varsa zaten bebek düşmüş oluyo işte...

benim 14. gün değerim 43,8 çıktı.. bu şimdi ne... neden düşmedi...çok endişeliyim.. kanama devam ediyor..

normal hayatım benim de hemen düşmedi...46 idi sonra 38 oldu....bünyeden bünyeye değişir...

cnm değer yavaş yavaş düşer.bende 2 kez kimyasal gebelik geçirdim birden düşmüyor.hayırlısı olsun.endişelenecek bişi yok.sakın kendini strese sokma.

Arkadaşlar bilgisi olan bana bi cevap versin lütfen,
ben de kimyasal gebelik yaşadım sanırım çünkü betam uzun süre düşmedi
düştü tekrar yükseldi falan, sizin durumunuzlşa aynı hemen hemen

fakülteye özel doktora gittim muayne etti parça alacaz dedi
kaç hafta geçti aramadılar arıyorum kanamam var diye
biz size gün verecez diyo profun intörü
kanamam hala durmadı
düşük oldu dediler kanamam vardı siyah ama az üzerine 1 kez de adet oldum
adetim bitti ama hala hergün az az siyah akıntı geliyor

bu ne olabilir düşük sonrası 40 gün akıntı olur diyorlar var mı böle birşey
Allah rızası için bana bi cevap verin
böyle akıntı olması normal mi neredeyse 40 gün oldu akıntının süresi?
bi de ben korunayım mı ben şimdi ama bebek istiyorum
korunmam gerekirmi bi kaç ay kimyasal gebeliknden sonra???.

Mrb bnde kimyasal gebelik grdm dktor bna işaç verdı ve btrıp kan verip onu aramsmi syledı bende de birkaç defa parçalar ve kanamam hala var hiç kafam çok karışık 14'ünde muayene oldum azalttı kan 14'ünden sonra birazcık fazla ulaştı kanamam sonra 22'si doktora gittim 14'ünden önce 129'du yani 14 zamanı ayın 16'sı 89'du ayın 22'si 54'ü düştü ve şu an hala kanamam var yani tuvalete çıkınca ilaçları kullanıyorum ve adet Kimin ne zaman biteceğini bilmiyorum yani bu kanamanı ne zaman biteceğini bilmiyorum

Back
X