Kısaca durum hakkında bilgi verip yaşayanlar varsa tecrübelerini dinlemek isterim. Hamile kaldığımı öğrendikten 3 gün sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Doktorum normal ultrasonla alttan bakınca kese gözükmedi fakat daha detaylı ultrasona yönlendirince kese gözüktü, oradaki doktor rahmin iyi kalınlaştığını fakat kesenin ince ve düzensiz olduğunu bu yüzden tutunamadığını söyledi. Doktorun da izni ile regl söktürüp vücut keseyi vs hemen atabilsin diye civanperçemi kullandım, 3 gün sonra falan regl oldum ilk gün çok ağrılı idi ve bir iki kere pıhtı şeklinde kanama da olduğunu gördüm. Muhtemelen vücut attı temizlendi bugün regl 5. Gün. Kanamam yok fakat şöyle söyleyeyim yumurtalık kısımlarında hassasiyet mevcut. Ben kabızlık sorunu çeken birisiyim çok az bir ıkınma bile oralarda ağrı oluşmasına sebep oluyor. Wc çıkmak bu yüzden bir sorun haline geldi benim için. Hapşırınca falan da birden ağrıyabiliyor. Regl geçince bu hassasiyet durumu geçer dedim ama geçmedi. Sizce normal mi? Ne yapmam gerekiyor doktorluk bir durum mu acaba korkuyorum. Bende polikistik over, çikolata kisti veya miyom vs yok. En son detaylı ultrasonda hiçbir şey görünmedi sadece her kadında olan yumurta folikülleri var o kadar. Normalde ağrım falan da olmuyor yani. Acaba daha yeni kimyasal gebelik geçirdiğim için vücutta da belli değişimler gerçekleştiği için bu hassasiyet ağrılar vs normal mi? Zamanla geçer mi yoksa endişelenmeli miyim? Bunu sormak istedim cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim