Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertesi aykimyasal gebelik sonrası ne zaman hamile kaldınız
Sağlıklı ilerledi mi peki ben de 2 defa yaşadım korkuyorum artıkErtesi ay
Dün kan verdim çıkmadı test yapıyorum cikiyo ben anlamadım yine kimyasal heralde benimkide bende çok korkjyorumSağlıklı ilerledi mi peki ben de 2 defa yaşadım korkuyorum artık
Siz kaç defa geçirdiniz ve başka çocuğunuz var mıDün kan verdim çıkmadı test yapıyorum cikiyo ben anlamadım yine kimyasal heralde benimkide bende çok korkjyorum
Yok ben 5 aylık evliyim ikinci defa sanırm adetim hiç geçmez ve artı idrar testleri hep silik ama kanda yok valla anlayamadım gitti hiç çocuğum yok ikinci defa kimyasal sanırımSiz kaç defa geçirdiniz ve başka çocuğunuz var mı
Yok benim de yokYok ben 5 aylık evliyim ikinci defa sanırm adetim hiç geçmez ve artı idrar testleri hep silik ama kanda yok valla anlayamadım gitti hiç çocuğum yok ikinci defa kimyasal sanırımsenin varmi cocuk
Gitmelisin bence ve kimyasal gebelik yumurta yada sperm kalitesizliginden meydana geliyor ben ertesi ay obulasyon testi ve baltarckn çörekotu karışımı denicem inşallah sende doktora gidince haber et inşallah hakkımızda hayırlısı olsunYok benim de yokiki yıldır da evliyim Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim bide dün geçirdim pazartesi artık doktora gideceğim
Bende salı günü gideceğim yaptırmaya randevu aldık canım devlette yapacağız burada fakülte var orada senin sonuç ne zaman çıktıKızlar genetik tıbbada gitmenizi onereırım pıhtılaşma olma ihtimali var benım daha onceden bır kali durması sonucu kurtaj ım vardı temmuz ayı dada kimyasal gebelik yasadım bende pıhtılaşma cıktı gunluk 100mg coraspirin kullandım bır ay sonra eylul ayında pozitif haber aldım kalp atısı duyulunca da iğneye gecırdı doktorum suan gunluk ıgne vuruluyorum
HattaAyse8992 arkadaş da ıkj defa kimyasal gecırdı genetik test yaptırdı ondada pıhtılaşma cıkmıs yeni
Çörek otu karışımı hemen kullanma bence hem daha yeni evlisin elbet olur önce hormon tahlillerini yap öyle karar ver kaş yaparken göz çıkarmayalımGitmelisin bence ve kimyasal gebelik yumurta yada sperm kalitesizliginden meydana geliyor ben ertesi ay obulasyon testi ve baltarckn çörekotu karışımı denicem inşallah sende doktora gidince haber et inşallah hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Canım ben kürtajdan hemen sonra yaptırmıstım üniversite hastanesine 20gunde cıkmıstu sonucum 2017de yaptırmıstım genetik testiBende salı günü gideceğim yaptırmaya randevu aldık canım devlette yapacağız burada fakülte var orada senin sonuç ne zaman çıktı
Bende üniversite hastanelenesin de yapacağım inşallah erken çıkar iki defa hayal kırıklığı yarattı bende inşallah 3 cüye sağlıklı olurCanım ben kürtajdan hemen sonra yaptırmıstım üniversite hastanesine 20gunde cıkmıstu sonucum 2017de yaptırmıstım genetik testi
Çarşamba gününe randevu aldım inşallah testlerimi yaptıracam banalım hakkımızda hayırlısı kızlar birbirimizden haberdar olalım yardimlasalim tâbi istersenizÇörek otu karışımı hemen kullanma bence hem daha yeni evlisin elbet olur önce hormon tahlillerini yap öyle karar ver kaş yaparken göz çıkarmayalım
Bende salı günü gideceğim yaptırmaya randevu aldık canım devlette yapacağız burada fakülte var orada senin sonuç ne zaman çıktı
Bende devlette araştırma hastanesinde yaptırdım aynı anda eşimde yaptırdı benimki 10 güne cıktı sonucum eşimin henüz çıkmadı beklemedeyiz 1 ay oldu , sonucum hemen cıktı ama haber vermediler ben tesadüf hastanede isim vardı gitmişken sordum baktım sonucum çıkmış eşimin ki de çıkınca doktorla görüşeceğiz.Kızlar genetik tıbbada gitmenizi onereırım pıhtılaşma olma ihtimali var benım daha onceden bır kali durması sonucu kurtaj ım vardı temmuz ayı dada kimyasal gebelik yasadım bende pıhtılaşma cıktı gunluk 100mg coraspirin kullandım bır ay sonra eylul ayında pozitif haber aldım kalp atısı duyulunca da iğneye gecırdı doktorum suan gunluk ıgne vuruluyorum
HattaAyse8992 arkadaş da ıkj defa kimyasal gecırdı genetik test yaptırdı ondada pıhtılaşma cıkmıs yeni
İnşallahhhhhh hayırlı sonuçlar alırsınızBende devlette araştırma hastanesinde yaptırdım aynı anda eşimde yaptırdı benimki 10 güne cıktı sonucum eşimin henüz çıkmadı beklemedeyiz 1 ay oldu , sonucum hemen cıktı ama haber vermediler ben tesadüf hastanede isim vardı gitmişken sordum baktım sonucum çıkmış eşimin ki de çıkınca doktorla görüşeceğiz.
Amin inşallah canımBende üniversite hastanelenesin de yapacağım inşallah erken çıkar iki defa hayal kırıklığı yarattı bende inşallah 3 cüye sağlıklı olur
Peki genetik testi yaptırdığınız zaman size sordular mı hangi nedenle istiyorsunuz diyeBende devlette araştırma hastanesinde yaptırdım aynı anda eşimde yaptırdı benimki 10 güne cıktı sonucum eşimin henüz çıkmadı beklemedeyiz 1 ay oldu , sonucum hemen cıktı ama haber vermediler ben tesadüf hastanede isim vardı gitmişken sordum baktım sonucum çıkmış eşimin ki de çıkınca doktorla görüşeceğiz.
Evet sordular dedim 2 kere kimyasal gebelik oldu doktorum pıhtılaşmadan şüphelendi o yüzden istiyorum dedim ama kimyasal olduğuna dair bi kağıt belge sormadılar direk yaptılar eşinizede kromozom testi yapmamız gerekiyor dedi eşime de yapıldı.Peki genetik testi yaptırdığınız zaman size sordular mı hangi nedenle istiyorsunuz diye
Bende iki kez geçirdim daha hamile kalamadımYok ben 5 aylık evliyim ikinci defa sanırm adetim hiç geçmez ve artı idrar testleri hep silik ama kanda yok valla anlayamadım gitti hiç çocuğum yok ikinci defa kimyasal sanırımsenin varmi cocuk