Kimyasal Gebelik Sonrası Süreç

herapars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
33
1
1
30
Herkese merhaba .. Geçtiğimiz ay maalesef bir kimyasal gebelik yaşadım. Beta değerim düştü şu an neredeyse sıfırlanmak üzere. Doktorumla görüştüm ilk oldugu için herhangi bir genetik testi vs başlamayacagını söyledi. Diğer tüm kan testlerimi verdim. 1 ay korunmamız gerektiğimi ve bir regl geçirdikten sonra tekrardan denetebileceğimizi söyledi. Kimyasal gebelik geçirdikten sonra hamilelik süreci yaşayan varmı acaba ? Sanki hep böyle yaşayacakmısım gibi hissediyorum.

Korkmayın çogu kişi farkında bile olmadan kimyasal gebelik yaşıyor ve daha sonra sağlıklı hamilelikler geçiriyor içiniz ferah olsun doktorunuzu dinleyin

Korkmayın çogu kişi farkında bile olmadan kimyasal gebelik yaşıyor ve daha sonra sağlıklı hamilelikler geçiriyor içiniz ferah olsun doktorunuzu dinleyin
Aynen doktorlar da diyor aslinda erken test yapmasaniz boyle biseyden haberdar bile olmayacak bosa strese girmeyeceksiniz diye sizin doktorunuz ne korunmasindan bahsediyor onu anlamadim bu oyle bisey degil ki ilk defa bi doktorun bunu bu kadar ciddiye aldigini duydum

Geçen sene Ocak ayinda hamileydim ve 5 haftalıkken kalp atışı vs hiç olmadan kanama oldu ve kürtaj verilen güne kadar zaten düştü. Buna kimyasal gebelik diyorlar sanırım sonrasında aşırı takmıştım sürekli test aliyodum en son salladım çünkü kafaya takınca olmuyor bir de bütün hamilelik belirtilerini de yaşadım resmen. En son bosverdigim ay regl günüm kaymıştı zaten duzensizdi sat 3 haziran ile agustos sonu hamile olduğumu öğrendim ve bebeğim şuan kucağımda hep böyle olmayacak. Hiç üzme kendini günümüzde bir çok kisinin ilk gebeliği hiç ilerlemeden düşükle sonuclanabiliyor yani oran sandığımızdan fazla içini ferah tut pozitif kal, kafana takınca süreç uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…