Kimyasal gebelik sonrası sürekli lekelenme

felisaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
19
0
1
32
Kızlar iyi akşamlar sürekli aynı noktada dönüp duruyorum 2 ay arayla kimyasal gebelik geçirdim en son 396 ya çıkmıştı beta 13 gün sonra regl oldum regl biteli 11 gün oldu ve hala lekeleniyorum doktor normal dedi lekelenmeler hamile kalmaya engel olur mu acaba yaşayan var mı.? Hemen gebe mi kaldım diye düşünmeye başladım

Kimyasal gebelikden sonra benim 2 ay düznsiz kanamalarım olmuştu doktorum da normal demişti korunmaya gerek yok rahim kendini hazır hissettiğinde kalırsın zatwn demişti 2 ay da düzenli geldi 4 ay sonra tekrar hamile kaldım

Hayırla al kucağına inşallah herhangi bir tedavi başlamışmıydı kimyasal gebelik sonrası

Hayırla al kucağına inşallah herhangi bir tedavi başlamışmıydı kimyasal gebelik sonrası
Şuan kucağımda 7 aylık bi oğlum var teyzesi üzülme rabbim veriyor hiç bi tedavi uygulamadı sadece kanamam bittikten sonra bir kere kontrole gittim kalıntı bişey varmı diye zaten kimyasalda olmaz kalıntı ama benim doktorum bide kontrol ederiz rahmini falan demişti hemen benek isteyebilirsin sıkıntı yok dedi bide folikasit başlatmışdı o kadar

Rabbim yüzünüze baksın o zaman :)
Hala devam ediyor hatte adet kanaması gibi yoğunlaştı çamur gibi ağrım filan yok bende oluruna bıraktım

Yani doktorun normal dediyse normaldir ama için rahat etmiyosa bide başka doktora görinwbilirsin ben çok evhamlı bi insanım o yüzden üç doktora gitmiştim en son birinde karar kıldım ona devam ediyorum halada lekelemme yaşarken hamile kalan arkadaşlarım var ama bilgin olsun

Benimde 3.doktorum net cevap alana kadar devam ettim
Teşekkür ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…