- 6 Mart 2019
- 964
- 224
- 103
- 27
Canım kanamam bittince 0lanmazmı? Benimki çok yükseldi 2000lere kadar sonra kimyasala çevirdi kesede gözükmediTam sıfırlanmadıysa ağrı yapabilir benimde adet oldugum gün sıfırlanmıştı öncesinde ağrım vardı
Ya benim şöyle olmustu adetimin 10 gün geçtiğinde gebe oldugumu öğrenmiştim 11.84 ile ama hep ağrım vardı ve giç önmesemedim ilk gebeliktir olur gibisinden 5 gün geçti kanamam oldu acile gittim tekrar kan testi yaptım 0 düşmüştü ondan sonra 1-2 gün yine ağrım oldu sonra olmadı işte senn değein yüksekmiş 0 lanmamıştır doktora gitmelisin iğne yapabilirler bunun içinCanım kanamam bittince 0lanmazmı? Benimki çok yükseldi 2000lere kadar sonra kimyasala çevirdi kesede gözükmedi
Sağol Canım yarın gidicem cuma günü 189 a düşmüştü belki sıfırlanır kendiliğindenYa benim şöyle olmustu adetimin 10 gün geçtiğinde gebe oldugumu öğrenmiştim 11.84 ile ama hep ağrım vardı ve giç önmesemedim ilk gebeliktir olur gibisinden 5 gün geçti kanamam oldu acile gittim tekrar kan testi yaptım 0 düşmüştü ondan sonra 1-2 gün yine ağrım oldu sonra olmadı işte senn değein yüksekmiş 0 lanmamıştır doktora gitmelisin iğne yapabilirler bunun için
Sıfırlanır ya bide sana tavsiyem hiç kafana takma stres yapma canım yumurtlama gününü değerlendir morelini bozma ben çok stres yapmıstım ama gerek yok her sağlıklı gebelikten önce kimyasal gebelik oluyomusSağol Canım yarın gidicem cuma günü 189 a düşmüştü belki sıfırlanır kendiliğinden
Aynen Canım stres çok etkiliyor inşAllah sende bende ve tüm gönülden isteyenlerin kucağı boş kalmasınSıfırlanır ya bide sana tavsiyem hiç kafana takma stres yapma canım yumurtlama gününü değerlendir morelini bozma ben çok stres yapmıstım ama gerek yok her sağlıklı gebelikten önce kimyasal gebelik oluyomus
Amin İnşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsinAynen Canım stres çok etkiliyor inşAllah sende bende ve tüm gönülden isteyenlerin kucağı boş kalmasın
Canım adet oldun mu ???Merhaba arkadaslar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 27 aralıkta regl oldm bitti temizledim.regl birimi korunmadan ilişki yaşadım 2 gündür karın bölgemde adet sancısına benzer sancılar var sebebi nedir acaba yaşayan varmı
Hayır olmadım bu sabah sağlık ocağında kan verdim bakalım akşam 12 den sonra çıkıyo sonuçlar ..Canım adet oldun mu ???
Sen ne durumdasın ?Canım adet oldun mu ???
Bende olmadım normal test yapmadın mı ?Sen ne durumdasın ?
Adetim günüm geçmeden yapmiştim Negatifti..şimdi geçti garanti olsun diye kan verdm sabah kimyasal olayı varsa öğreniyim diye 2. Kez kimyasaldan sonra doktora gidicem çunkuBende olmadım normal test yapmadın mı ?
Ben test yaptım şimdi 2 çizgi çıktı ama korkuyorum yineAdetim günüm geçmeden yapmiştim Negatifti..şimdi geçti garanti olsun diye kan verdm sabah kimyasal olayı varsa öğreniyim diye 2. Kez kimyasaldan sonra doktora gidicem çunku
BEnim beta hcg sonucun çıktı 0.2 hamilelik yok sanırım..Ben test yaptım şimdi 2 çizgi çıktı ama korkuyorum yine
Ben kimyasaldan sonra gebe kaldim kendine dikkat et derim cunku kimyasaldan sonra sans daha yuksek oluyor canimMerhaba arkadaslar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 27 aralıkta regl oldm bitti temizledim.regl birimi korunmadan ilişki yaşadım 2 gündür karın bölgemde adet sancısına benzer sancılar var sebebi nedir acaba yaşayan varmı ?
Ama bugün adetimi 2 gün geçmişti kan testim 0.2 çıktı sence hala şnsım varmı ? Çok modum düştü çok üzüldüm şuanda az once öğrendim test sonucumuBen kimyasaldan sonra gebe kaldim kendine dikkat et derim cunku kimyasaldan sonra sans daha yuksek oluyor canim
Neden gecikme oluyomus sordun mu ?BEnim beta hcg sonucun çıktı 0.2 hamilelik yok sanırım..
Bence 7 gün sonra belli olur geç döllenmede olmus olabilir morelini bozma bende testim yoktu ovülasyondan test yaptım 2 cizgi çıktı ama hamilelik değilmişAma bugün adetimi 2 gün geçmişti kan testim 0.2 çıktı sence hala şnsım varmı ? Çok modum düştü çok üzüldüm şuanda az once öğrendim test sonucumu
Son durumun ne merak ettimHayır olmadım bu sabah sağlık ocağında kan verdim bakalım akşam 12 den sonra çıkıyo sonuçlar ..
Kimyasal gebelikden kaç ay sonra hamile kaldınız acabaBen kimyasaldan sonra gebe kaldim kendine dikkat et derim cunku kimyasaldan sonra sans daha yuksek oluyor canim
Regl oldum kn testimde negatif malesefSon durumun ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?