Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyorum ama burda okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş bunun sebebi nedir bilen varmıdır
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyorum ama burda okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş bunun sebebi nedir bilen varmıdır
Bence bunun belirli Bi sebebi olduğunu düşünmüyorum ben sahsen kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim kimisi seneler geçse bile kalamıyo. Olumlu bakmanızı gerektirecek şey burda hamile kalabiliyorsunuz vücudunuz bunu Bi kere yaptı bidaha yapabilir
Tabiki gittim bir senedir sayısız doktora gittim klomen ovitrelle denedim olmadı eylül sonu hsg çekildim halen yok benim kimyasaldan önce 12+3 te bir bebek kaybım var kayıptan iki ay sonra kimyasal olmuştu halen yok şuan
Anladım canım , inşallah en yakın zamanda çok güzel bir haber alırsın inşallah daha fazla beklemezsin bol dua et inşallah kabul olucaktir bir kere gebe kaldıysan yine kalırsın
Canım merhaba ben 3 aydır peşpeşe kimyasal geçiriyorum bugün doktora gideceğim mutlaka bir sebebi olmalı diye düşünüyorum ben ama olumlu yönü 3 ay peşpeşe hamile kaldım devamı gelmiyor
Canım merhaba ben 3 aydır peşpeşe kimyasal geçiriyorum bugün doktora gideceğim mutlaka bir sebebi olmalı diye düşünüyorum ben ama olumlu yönü 3 ay peşpeşe hamile kaldım devamı gelmiyor
Kızlar merhaba bu yazımı okuyan arkadaşlar bu ay 3.kimyasalimi geçiriyorum geçen aylar gittiğim doktorlar önemli birşey değil diyerek ciddiye almamışlardi bu defa iyi bir doktora gittim bütün hormon testlerim yapıldı testlerde sorun çıkmadi bunun üzerine doktorum hem eşimin hem benim genetik test yaptırmami önerdi yarın tıbbi genetik bölümünde test yaptıracağız şimdilik kan sulandırıcı coraspin ve vitamin takviyesi verdi tıbbi genetik sonuçlarına göre degerlendirme kimyasal gebeliğin tekrarlamasi durumunda kesinlikle araştırılması gerektiğini söyledi süreci burdan sizinle paylaşmaya devam edeceğim
Tabiki gittim bir senedir sayısız doktora gittim klomen ovitrelle denedim olmadı eylül sonu hsg çekildim halen yok benim kimyasaldan önce 12+3 te bir bebek kaybım var kayıptan iki ay sonra kimyasal olmuştu halen yok şuan