Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiye göre değişir benim bu ay tam bir yıl oldu kimyasal sonrası gebelik oluşmadı daha şans..Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyorum ama burda okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş bunun sebebi nedir bilen varmıdır
Bana kalırsa herşey nasıp inanın bir arkadasım 10 yıllık evli ve 10 yılın sonunda tek ilişkiyle ikizlerini kucagına aldıMerhaba arkadaşlar yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyorum ama burda okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş bunun sebebi nedir bilen varmıdır
Bence bunun belirli Bi sebebi olduğunu düşünmüyorum ben sahsen kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim kimisi seneler geçse bile kalamıyo. Olumlu bakmanızı gerektirecek şey burda hamile kalabiliyorsunuz vücudunuz bunu Bi kere yaptı bidaha yapabilirMerhaba arkadaşlar yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyorum ama burda okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş bunun sebebi nedir bilen varmıdır
Doktora gittiniz mi pekiKişiye göre değişir benim bu ay tam bir yıl oldu kimyasal sonrası gebelik oluşmadı daha şans..
Tabiki gittim bir senedir sayısız doktora gittim klomen ovitrelle denedim olmadı eylül sonu hsg çekildim halen yok benim kimyasaldan önce 12+3 te bir bebek kaybım var kayıptan iki ay sonra kimyasal olmuştu halen yok şuanDoktora gittiniz mi peki
Canım merhaba ben 3 aydır peşpeşe kimyasal geçiriyorum bugün doktora gideceğim mutlaka bir sebebi olmalı diye düşünüyorum ben ama olumlu yönü 3 ay peşpeşe hamile kaldım devamı gelmiyorMerhaba arkadaşlar yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim tekrar hamile kalmak istiyorum ama burda okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş bunun sebebi nedir bilen varmıdır
Evet hamile demekki kolay kalıyorsun , enfeksiyon olabilir yada kan pirtilasmasiCanım merhaba ben 3 aydır peşpeşe kimyasal geçiriyorum bugün doktora gideceğim mutlaka bir sebebi olmalı diye düşünüyorum ben ama olumlu yönü 3 ay peşpeşe hamile kaldım devamı gelmiyor![]()
Aynı şeyleri yaşamısız benim de 12+3 de ikiz bebeklerimin kalbi durdu kayıptan 4 ay sonra da kimyasal yaşadımTabiki gittim bir senedir sayısız doktora gittim klomen ovitrelle denedim olmadı eylül sonu hsg çekildim halen yok benim kimyasaldan önce 12+3 te bir bebek kaybım var kayıptan iki ay sonra kimyasal olmuştu halen yok şuan