Kimyasal gebelik sonrası

Gurbetkusuh

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
136
66
13
Selam arkadaşlar gecen ay kimyasal gebelik yaşadım,tekrar gebelik hazırlığına girmek istiyorum ama pek bir bilgim yok bu konuda hani hemen düşünmek tehlikeli midir mümkün müdür yoksa belli bir süresi var mıdır , kimyasal gebelik yaşayan sonrasında hamile kalan arkadaslarımın tecrübelerine ihtiyacım var )

Selam arkadaşlar gecen ay kimyasal gebelik yaşadım,tekrar gebelik hazırlığına girmek istiyorum ama pek bir bilgim yok bu konuda hani hemen düşünmek tehlikeli midir mümkün müdür yoksa belli bir süresi var mıdır , kimyasal gebelik yaşayan sonrasında hamile kalan arkadaslarımın tecrübelerine ihtiyacım var )

Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum psikolojik olarak rahat hissediyorsan korunmadan devam edebilirsin dedi. Bu aydan umutluyum inşallah

Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum psikolojik olarak rahat hissediyorsan korunmadan devam edebilirsin dedi. Bu aydan umutluyum inşallah
Ben ne yazık ki böyle ilgili bir doktora denk gelemedim hem devlete hem özele gittim haliyle hep soru işaretleri kaldı kafamda.. çok teşekkürler ❤

Gecen ay kimyasal gebelik yasadim ve daha regli gormeden hamile kaldim. Ustelik kimyasal gebelikten sonra bir kere iliskiye girmistik. O yuzden tek yapmaniz gereken sey pozitif dusunmek hatta mumkunse hic dusunmemek. Ama bir kac ay hamile sonrada hamile kalani duydum. Insanda insana degisir. Umarim en kisa zamanda saglikli bir bebek haberi alirsiniz

Yaa çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucagınza alırsınız teşekkür ederim yorumunuz için aminn hayırlısıyla inşallah Rabbim sağlıkla versin inşallah )

Kızlar bir sorum olacak. Bu ay 2. Defa kimyasal gebelik yaşadım önceki 5 ay önceydi. önce kahverengi lekelenmem oldu 1-2 gün sonra da normal adet gördüm o sürede zarfında beyaz zar-et parçası gibi bişey düşürdüm adet olacağım gün beta 3.80 iki gün sonra 8.20 çıkmıştı bide üstüne lekelenmem ve adet olunca daha baktırmadım adetim bitti normalde 4-5 günde tam biterdi adetim ama 8 gün olacak sadece 2-3 gün normal adet gördün kalan 5 gündür sürekli kahverengi lekelenmem var. Sizce neden olabilir ??bir önceki kimyasal da öyle bişey yaşamadım betam sıfırlandı mı hiç bakmadım acaba beta değerim mi düşmedi? Sizcee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…