Kimyasal gebelik sonrası

Mavilimavi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
63
16
8
İyi akşamlar kızlar kimyasal gebelik sonrası ne zaman hamile kaldınız hemen kalanlar nasıl bir belirti yaşadı farklı bişey gördünüz mü yaşadıklarınizi paylaşır mısınız. Kimyasal gebelik sonrası dikkat ettiğiniz etmemiz gereken şeyler var mıdır şimdiden herkese teşekkür ederim

Yengem yaşadı. 2 yıl çocugu olmadı sonra hamile kaldı ve kimyasal gebelikmiş. Doktor ona ilaç verdi. Sonra 2 ay adet görmedi biz ilaçtan sandık meğer kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalmış ve 2 aylık olmuştu. Çok fazla kasık ağrısıyla doktora gitti hamile oldugunu öğrendi. Şuan 20 günlük çok tatlı bir yeğenim var Allah sanada banada tüm isteyenlere nasip etsin. Bende de prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı o yüzden gebeligim biraz zor inşallah ikimizde tez zamanda hamile kalırız

bende son 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım, bu ay henüz regl günüm gelmedi, inan ne yapmam gerek bende bilmiyorum. Doktorlarda nedeniyle alakalı bişey diyemiyor. Bi tek önlem olarak corasprin verdi, pıhtılaşmayla alakalı genetik test yaptırmıştım ama belki işe yarar diye

Vardır belki de bir sebebi canım Rabbim hayırlısını versin inşallah güzel hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…