Kimyasal gebelik sonrasi

buse34ca

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
143
34
18
24
Kizlar merhaba yeni bir kimyasal gebelik yaşadım 34.9 çıkmıştı doktor kese gözüküyor demişti bir hafta sonra tekrar gittigimde kese yok kimyasal gebelik geçiriyorsun kan ver değerin zaten düşmüştur dedi gerçekten de değerim 16 ya düşmüştü 3 ünde kanamam başladı benim normalde hep adet 4 gün sürer ama 7 gün oldu hala bitmedi ve ara ara bitmiş gibi oluyor sonra tekrar başlıyor normal mi

Kizlar merhaba yeni bir kimyasal gebelik yaşadım 34.9 çıkmıştı doktor kese gözüküyor demişti bir hafta sonra tekrar gittigimde kese yok kimyasal gebelik geçiriyorsun kan ver değerin zaten düşmüştur dedi gerçekten de değerim 16 ya düşmüştü 3 ünde kanamam başladı benim normalde hep adet 4 gün sürer ama 7 gün oldu hala bitmedi ve ara ara bitmiş gibi oluyor sonra tekrar başlıyor normal mi
Bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim ve benimki 10 gün sürmüştü. Normalde 7 günde adetim biterdi ama doktor buna adet diyemeyiz düşük sayılıyor demişti ondan uzun sürdü galiba. 10 günden fazla sürerse doktora gözükün bence ve yoğun kanamanız varsada şimdiden gidebilirsiniz. Kanamanız bitince tekrar beta baktırın sıfırlanması önemli geçmiş olsun

Back