KİMYASAL GEBELİK SONRASI

Basakbasak1

🌸
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
2.544
2.579
63
30
Kızlar kimyasal gebelik sonrası doktorum korunmamı söyledi ben hemen hamile kalınabilir diye biliyorum deneyim yaşayan bilgilendirme yapabilir mi ?

Ben de Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim korunma vermedi doktorum Nisan da tekrar hamile kaldım daha kolay hamile kalınıyor diye biliyorum ama özelde ki doktorum rahmin kendini toparlamalı arada dedi çünkü dış gebelik oldu diğeri de yani her doktorun görüşü farklı bence 2 ay falan bekle

Anladım canım Zaten ağustosun sonuydu olduğunda bende hemen hamile kalınabilir diye düşünüyordum senin dediğin gibi

Kana baktırmadım hiç ben erken gebelik testi ile öğrendim silikti sonra negatif oldu doktorada gitmedim kuzum

Kana baktırmadım hiç ben erken gebelik testi ile öğrendim silikti sonra negatif oldu doktorada gitmedim kuzum
Ya bende geçen ay geçirdim 7.76 ya çıktı değerim sonra şiddetli bir adetle 0 landı öyle olunca da korun gibi bişey demedi doktor bende hatta bu ay boşa gitmesin diye ovulasyon testi alıp takip ettim

Benimde reglim çok şiddetli oldu canım atmışımdır diye düşünüyorum. Bende korunmayı düşünmüyorum bu ay takipte etmicem ovü falan stres yapıyorum çünkü

Anladım bende korunmayı düşünmüyorum inşallah sağlıklı gebelik elde edebilirim teşekkür ederim🥰

Merhaba
Ben adetime 12 gün kala lekelenme yaşadım,hemen erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm.Ardından 3 tane daha yaptım aynı.
ertesi gün kan verdim.Kanda beta 30 çıktı.
2 gün sonra tekrar kan verdim.Ne yazık ki 5 e düştü Doktorum kimyasal büyük olasılıkla dedi.Adet olacağım gün tekrar gidip kan testi vermemi istedi.Ancak kanamamı bekledim.Bir hafta sonra kanamam geldi.
Eşim de ben de çok umutluyuz inşallah önümüzde aylarda 🙏🏻🙏🏻 Umarım hemen olur

Ben de Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim korunma vermedi doktorum Nisan da tekrar hamile kaldım daha kolay hamile kalınıyor diye biliyorum ama özelde ki doktorum rahmin kendini toparlamalı arada dedi çünkü dış gebelik oldu diğeri de yani her doktorun görüşü farklı bence 2 ay falan bekle
Merhabalar suan hamilemisiniz acaba devam ediyormu. Benim iki kimyasaldan sonra suan korkuyorum

Kızlar kimyasal gebelik sonrası doktorum korunmamı söyledi ben hemen hamile kalınabilir diye biliyorum deneyim yaşayan bilgilendirme yapabilir mi ?
Beta Hcg düzenli takip gerekir 0 lanmalı. Bu yüzden korunun demiş Dr. Sıfırlanmadan tekrar gebelik olursa riskli. Benim sıfırlanması 40 günü buldu ve 2 yumurtlama dönemi kaybettim. 7 kez kan verdim yavaş düştü değer. Takip etmeden bilemezsiniz. Güçlü kanama ile değerin düşmesinin alakası yok. Kanamam çok oldu benimde ama düşmedi değer. Hormon değeri başka birşey.

Yani herkesin bünyesi farklı tabi doktor ne dediyse insna onu yapar ben 15 Ağustos da kimyasal gebelik geçirdim şimdi yine hamileyim 7 haftalık olduk çok şükür

3 kere kimyasal geçirdim, hiçbirinde korun demediler. farklı doktorlara da göründüm.

hatta sonraki ay hamile kalmak daha kolay deniyor. ben kalamadım ama kimyasalın hemen ardına sağlıklı hamilelik yaşayan çok var.

Merhaba
Ben adetime 12 gün kala lekelenme yaşadım,hemen erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm.Ardından 3 tane daha yaptım aynı.
ertesi gün kan verdim.Kanda beta 30 çıktı.
2 gün sonra tekrar kan verdim.Ne yazık ki 5 e düştü Doktorum kimyasal büyük olasılıkla dedi.Adet olacağım gün tekrar gidip kan testi vermemi istedi.Ancak kanamamı bekledim.Bir hafta sonra kanamam geldi.
Eşim de ben de çok umutluyuz inşallah önümüzde aylarda 🙏🏻🙏🏻 Umarım hemen olur
Merhaba bende bu ay kimyasal geçirdim acaba gebelik elde edebildiniz mi

Back
X