Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, ben Eylül de kimyasal gebelik yaşadım, korunmanıza gerek yok dedi doktor gerçi 27 Eylül'dn sonra ilk defa 25 ekimde regli oldum normalde 26 günde bir olurdum bu ay 29 sürdü, öncelikle periyodum tam oturmadı ovülasyon zamanını o nedenle tututturamadık galiba olmadı. Bu ay yine deneyeceğiz
mart ayında kimyasal gebelik yaşadım nisanda hamile kaldım şimdi oğlum 10 aylık allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
mart ayında kimyasal gebelik yaşadım nisanda hamile kaldım şimdi oğlum 10 aylık allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
merhaba bozocum geçmiş olsun sanırsam ikimizde bu ay üzüntü yaşadık sağlık olsun napalım
bende yeni yaşadım kimyasal gebelik sevincimiz kursağımızda kaldı ama ne yapalım gelende allahtan gidende ondan
benim doktorum korunmanıza gerek yok dedi hatta 6.günüydü kanamanın gittiğimde yumurtan da oluşuyor dedi yalnız benim kanamam oldu iki gün sürdü bir gün gelmedi sonra iki gün daha az az geldi 4 gün daha akıntı gibi geldi değişik geldi yani normalden daha farklıydı ateş ölçümü yapıyorum ben bu ayda tabi yumurtlama ne zaman olur diye yapıyorum ama ateşimde bi gariplik var inişli çıkışlı istikrarsız yani 6 aydır ölçüyorum ateşimi hiç bu ayki gibi olmadı yumurtlamayı anlamadım açıkçası havalar çok soğuduğu içinmi yada hormonel dengem bozulduğu içinmi bilmiyorum bu aydan benim umudum yok çalıştık ama:))) reglimde ne zaman gelir açıkçası kestiremiyorum yani normalde 26-27 günde olurdum ama değişebilir tabi bekliycez artık canım sende bende inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarız tatlım
ben de 8. ayımda hamile kalmıştım
bide ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşıycam diye
sende mi canım ya offf sevincimiz yarım kaldı
kimyasal gebelik sonrası daha kolay hamile kalınıyormuş inşllh çok beklemeyiz
benim pazartesi başladı kanamam cumaya kadar yoğun bi şkilde oldu 3-4 gündür leke tarzında hafif oluyor
8 ay sonra hamıle kalabıldım. ama tamamen benım suçum o kadar stresli ilişkiye gırıyordum kı. olmyordu. aglayarak zorla ılışkıye gırdım hep, psikolojım bozulmuştu sonra ıdrarla yapılan ovulasyon testi aldık, sadece yumurtlama gunumde çocuk yapmak ıçın ılışkıye gırdık ve oldu. ben zor bır hastalıgı yendım,sonra duşuk yaşadım, sonra butun degerlerım tepetaklak oldu 8 ay triodlarımı duzene soktum, kan degerlerımı yukselttım, ıyı baktım kendıme sonunda başardım. hıç canını sıkma rahatlamaya çalış tamam mı canım. derdını veren ALLAHım dermanını da verir. hep sakın ve sogukkanlı ol. en kısa zamanda dıleyen herkese bu hediyeyi versın rabbim.
canım yaa bende 11ayımda kaldım düşün onca zaman sonra kimyasal gebelik oldu fizikselini ne zaman elde ederim acaba diye düşünüyorum tabi
ama sana bişey diyimmi yine şükür ya dış gebelik olsaydıı kürtaj olmak zorunda kalsaydıkk bak her şerde bir hayır vardır hamile kalabiliyoruz tatlım buda çok iyi bişey
ben eeeeeeh dedim yeter artık dedim olmazsada olmasın dedim ve ilk defa ne belirtilere baktım ne başka şeye ve kimyasalda olsa hamile kaldım yani demekki kafa cidden rahat olmalı o zaman daha rahat göğüsleyebiliriz herşeyi hemde bebişlerimizin gelişi kolaylaşır tatlımm sıkma canını allahım dermansız dert vermesinn opuyorumnanaktan
8 ay sonra hamıle kalabıldım. ama tamamen benım suçum o kadar stresli ilişkiye gırıyordum kı. olmyordu. aglayarak zorla ılışkıye gırdım hep, psikolojım bozulmuştu sonra ıdrarla yapılan ovulasyon testi aldık, sadece yumurtlama gunumde çocuk yapmak ıçın ılışkıye gırdık ve oldu. ben zor bır hastalıgı yendım,sonra duşuk yaşadım, sonra butun degerlerım tepetaklak oldu 8 ay triodlarımı duzene soktum, kan degerlerımı yukselttım, ıyı baktım kendıme sonunda başardım. hıç canını sıkma rahatlamaya çalış tamam mı canım. derdını veren ALLAHım dermanını da verir. hep sakın ve sogukkanlı ol. en kısa zamanda dıleyen herkese bu hediyeyi versın rabbim.